Stäng
Meny

Abonnemang 2016-2017

Med ett konsertabonnemang får du en rad upplevelser att se fram emot, andra musikälskare att dela upplevelserna med och garanterad plats på konserter som snabbt blir utsålda. Dessutom får du bättre pris, en egen stol i salongen och ännu fler förmåner.

VÄLJ ABONNEMANG OCH SE FÖRMÅNER

Värva en abonnent och få värdecheck på 250 kr

Kanske har du vänner, kolleger eller släktingar som kan behöva släppa taget om vardagen ibland och tanka depåerna med energifyllda, avslappnande och oväntade musikupplevelser?

Läs mer

Hälsningar från säsongens artister

Vi är många som ser fram emot säsong 2016-2017, inte minst de artister som gästar Göteborgs Symfoniker. Kika på deras hälsningar till publiken!

TITTA PÅ HÄLSNINGARNA

Prova på-abonnemang

Prova på-abonnemang är prisvärda konsertserier riktade till nybörjare som är nyfikna på klassisk musik. Serierna innehåller tre konserter med förträffar. Vid två av förträffarna berättar en musiker ur Symfonikerna om orkestern och sitt instrument. Den tredje träffen är en guidad rundvandring i Konserthuset.

Läs mer

High Five företagsabonnemang

Vill du nätverka i en avspänd och annorlunda miljö? Fördjupa relationen med kunder och samarbetspartners? Då är High Five någonting för dig – abonnemanget som riktar sig till Göteborgs Symfonikers sponsorer och näringslivet i Västra Götalandsregionen.

Läs mer

Nyhetsbrev

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbreven så får du information och erbjudanden från Göteborgs Konserthus direkt i din mailbox en till två gånger per månad.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev