Göteborgs Konserthus Rickie Lee Jones

Evenemanget har ägt rum. Personlig sångerska och låtsskrivare med en helt ny skiva i bagaget.

Scen: Stenhammarsalen Arrangör: KB West & Maloney Concerts
485 kr

Evenemanget har ägt rum

Rickie Lee Jones är inte helt enkel att placera i ett musikaliskt fack. Hon har alltid gått sina egna vägar och med orädd entusiasm dansat mellan folkmusik, rock, pop och jazz. Men Rickie har en ovanlig förmåga att få allt att kännas just som… Rickie Lee Jones.

Rickie Lee Jones fick sitt genombrott på popscenen -78 och har sedan dess experimenterat med sitt ljud och artisteri på över 15 album.  Hon har samarbetet med många av våra största stjärnor och är ständigt ett av namnen när det diskuteras Polarpris. Rickie Lee Jones har beskrivits som ett kulturellt fenomen, är karaktäristisk i både sång och låtskrivande och hennes liveshower har kommit att kallas ”biktstols-framträdanden”.

Senaste plattan The Other Side of Desire (2015) skrevs och spelades in i New Orleans, där hon också lever och verkar. Musiken är den första hon skrivit på över ett årtionde, och inspirerad av alla händelser i hennes liv.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter