Göteborgs Konserthus MOTVIND FIRAR 50-ÅRSJUBILEUM

Motvind firar 50 år och är ett av Sveriges äldsta rockband, med svenska texter och kompromisslös rockmusik i en föreställning som får taket att lyfta och golvet att gunga. Välkomna!

Speltid ca: 2 t 15 min inkl paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Motvind
370 kr

Information från arrangören:

Motvind startade 1974 i Göteborgsförorten Biskopsgården som ett renodlat rockband med texter på svenska som gick rätt in i hjärtat hos unga lyssnare men kunde reta gallfeber på äldre medborgare. Under sina 50 år har Motvind förvandlat texter och musik till en skarpslipad megafon för alla de som själva inte haft kraft och mod att höja rösten när det blåst kallt om benen. Vi kommer självklart att plocka fram massor av musikgodis ur vår låtskatt och salta med historier du aldrig hört berättas. Förutom gäster och intervjuer kommer kvällens huvudpresentatör att vara Kai Martin som är en varm Göteborgsprofil med gott hjärta.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang