Stäng
Meny

Symfonikerna ❤️ Kulturskolan

Vi längtar efter er! Nu när vi inte kan mötas som vanligt och spela och sjunga tillsammans är det så viktigt att vi hittar alternativa sätt. Låt inte musiken tystna!

Vi i Göteborgs Symfoniker längtar efter er. Hur kan vi dela med oss av det vi gör och hur kan ni inspirera oss med det arbete som görs i Västra Götalandsregionens musik- och kulturskolor och El Sistema-verksamheter?

Om restriktionerna lättar skulle vi kunna komma till er för en inspirationsdag. Kanske kan en av era orkesterrepetitioner ledas av någon av våra dirigenter Marjolein Vermeeren, Simon Kim Phipps eller Ron Davis Alvarez? Eller så spelar vi ihop i en workshop? Eller så blir vi en energiinjektion i visionsdiskussioner på ledningsnivå? Vi möts gärna digitalt också, kanske tar en fika ihop då någon av våra musiker spelar, visar sitt instrument och ni får ställa frågor.

Vi har just inlett ett arbete med att kontakta musik- och kulturskolor och El Sistemaverksamheter i regionen för att skapa möten. Kanske hinner ni före? Tveka inte att höra av er till oss med idéer och förslag så hoppas vi kunna hitta ett sätt att mötas på!

Allt är möjligt, nästan.

Hör av er!

Cecilia Hilmerby, producent
cecilia.hilmerby@gso.se
031-726 53 55

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!