Stäng
Meny

Studiebesök & kreativa samspel

Ett studiebesök i Göteborgs Konserthus är en uppskattad utflykt för skolbarn i alla åldrar. I de kreativa samspelen skapar vi konst tillsammans med musiker ur Symfonikerna i Göteborgs Konstmuseum.

Studiebesöken riktar sig till barn från sex års ålder. Barnen får bekanta sig med konserthuset, orkestern och instrumenten innan vi smyger in i Stora salen och lyssnar när orkestern repeterar. Studiebesöken är en timme långa och kostar ingenting.

Barn i förskoleklasser och årskurs 2 är välkomna att vara med på ett kreativt samspel där barnen får skapa konst tillsammans med musiker från Symfonikerna i Göteborgs Konstmuseum. Samspelen är kostnadsfria och tar ca en och en halv timme.

Alla datum för höstens studiebesök och kreativa samspel är fullbokade, vi återkommer med fler datum inför vårterminen. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så missar du inte när de släpps.

Nyhetsbrev

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbreven så får du information och erbjudanden från Göteborgs Konserthus direkt i din mailbox en till två gånger per månad.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev