Stäng
Meny

Biljettinformation

I dag är det enklare än någonsin att köpa konsertbiljett – på nätet, på plats i biljettkontoret eller via telefon. Här hittar du information om ditt biljettköp.

Förändringar i konsertsäsongen

Vi anpassar konsertsäsongen löpande beroende på Folkhälsomyndighetens rekommendationer, beslut från Västra Götalandsregionen och hur corona-pandemin utvecklar sig i omvärlden. Den senaste informationen hittar du alltid här på hemsidans abonnemangssidor och i konsertkalendariet.

Inställda eller flyttade konserter

De konserter som ställs in på grund av restriktionerna ersätter vi så klart och blir det aktuellt med byte av datum ser biljettkontoret till att du som är abonnent eller köpt biljett blir informerad. Informationen kommuniceras till den e-postadress du uppgav vid köpet. Här hittar du svaren på de vanligaste frågorna vi får just nu.

Särskilda biljettyper vid evenemang med Göteborgs Symfoniker

Barnbiljetter gäller alla barn upp till 12 år gamla.
Studentbiljetter gäller barn från 12 år. Observera att studenter på gymnasium och högskola/universitet ska vara beredda på att visa studentkort/Mecenatkort.

Biljetter, abonnemangsfrågor och kontakt

Biljettkontoret är stängt för besök tills vidare på grund av de skärpta restriktionerna. Du når oss via telefon 031-726 53 00 eller mail biljett@gso.se vardagar kl 12.00-16.00.

Se upp för oseriösa återförsäljare!

Tänk på att alltid köpa dina biljetter av seriösa återförsäljare. Biljetter till konserthusets evenemang dyker med jämna mellanrum upp på olika förmedlingssidor, och ofta till ett betydligt dyrare pris. Detta är inget vi står bakom. Vill du vara på den säkra sidan så ska du köpa biljetter till konserthusets evenemang via vårt biljettkontor, webbplats eller biljettombud: Pusterviks biljetter.

Allmänna köpvillkor

Läs mer om våra allmänna köpvillkor för biljettköp här.

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!