Stäng
Meny

Biljettinformation

Vintern i Göteborgs Konserthus ser lite annorlunda ut mot vad den brukar. Nu har vi äntligen glädjen att hälsa dig välkommen tillbaka som publik igen. Ett begränsat antal biljetter släpps till varje evenemang och det är först till kvarn som gäller. I evenemangskalendariet kan du läsa mer om kommande konserter och hitta lediga platser.

Abonnemangshösten 2020 uteblir och återbetalas

Eftersom de rådande restriktionerna gör att vi har så få biljetter till varje evenemang har vi ingen möjlighet att ta emot alla abonnenter på samma gång. Därför har vi tyvärr inte möjlighet att hålla några abonnemangskonserter just nu. Du som redan har köpt ett abonnemang till säsongen 20/21 får höstens konserter återbetalade i slutet av året. När vi öppnar upp för publik igen gör vi det med en lösbiljettförsäljning och du som abonnent kommer få exklusiv förhandstur på de biljetter vi släpper till försäljning. Förturen kommuniceras främst via e-post, se därför till att du har angivit korrekta kontaktuppgifter för att ta del av förturen. Detta gör du enklast under ”Min webbprofil”.

Uppdateringar i konsertkalendariet sker löpande och vi informerar vid senare tillfälle om vad som kommer gälla för vårens konserter. Har du frågor om hur ditt abonnemang påverkas kan du läsa mer under vanliga frågor eller kontakta vårt biljettkontor.

Du som har köpt biljett till någon konsert eller evenemang som berörs av ändringar blir kontaktade av oss via e-post.

Biljetter och kontakt

Vårt biljettkontor finns för att svara på alla frågor och hjälpa till. Du är välkommen till oss vardagar 12.00-18.00. Du kan också nå oss via telefon 031-726 53 00 eller via mail biljett@gso.se.

Se upp för oseriösa återförsäljare!

Tänk på att alltid köpa dina biljetter av seriösa återförsäljare. Biljetter till konserthusets evenemang dyker med jämna mellanrum upp på olika förmedlingssidor, och ofta till ett betydligt dyrare pris. Detta är inget vi står bakom. Vill du vara på den säkra sidan så ska du köpa biljetter till konserthusets evenemang via vårt biljettkontor, webbplats eller biljettombud: Pusterviks biljetter.

Läs mer om våra allmänna köpvillkor för biljettköp här.

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!