Close
Menu

Restaurangansvarig Konserthuset

Göteborgs Symfoniker AB är ett helägt dotterbolag inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i kulturminnesmärkta lokaler i Konserthuset vid Götaplatsen i Göteborg och är en av de största kulturinstitutionerna i Västra Götaland.

I Konserthuset genomförs årligen ett stort antal evenemang i form av konserter och konferenser, såväl i egen regi som vid uthyrningar till externa arrangörer. Konserter med den egna orkestern, Göteborgs Symfoniker, utgör den huvudsakliga delen av konsertverksamheten. Göteborgs Symfoniker är Sveriges Nationalorkester, en orkester med internationell lyskraft.

Arbetsbeskrivning

Som restaurangansvarig på Konserthuset leder du personal och har huvudansvar för driften under konsert och evenemang. Du kommer vara ansvarig för planering av verksamheten tillsammans med restaurangchef. Du kommer parallellt med din roll också ha kontakt med publik, där du representerar Göteborgs Symfoniker.

Du kommer att vara arbetsledare för upp till 25 medarbetare vid konserter och evenemang. Du kommer även att agera hovmästare under konserter. I dina arbetsuppgifter ingår att hantera inköp till caféverksamheten och dryck till restaurangen. Du kommer ansvara för utbildning av nyanställda och uppföljning av kompetens för befintlig personal.

Vi erbjuder ett händelserikt och roligt arbete i en kreativ och historisk miljö där gästens positiva helhetsupplevelse är vårt största fokus. Vi är ett härligt gäng kollegor som brinner för att skapa långvariga relationer med besökare som vill komma tillbaka år efter år. Tillsammans skapar vi minnen för livet.

Vem är du

Vi söker dig med minst tre års erfarenhet av ledarskap inom restaurangbranschen. Du är duktig på att organisera, har fokus på gästupplevelsen, skapar ett klimat som inkluderar, inspirerar och utvecklar teamet. Du har goda kunskaper om mat och dryck, har ett ekonomiskt sinnelag och kan hantera Office 365. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Som person är du strukturerad, noggrann, självgående och flexibel. Du är trygg i dig själv och van vid att hantera oväntade situationer när de uppstår. Du har lätt för att hitta kreativa lösningar och kommunicera, både med kollegor och gäster. Du har initiativförmåga och drivs av problemlösning samt har ett sinne för ordning och reda. Du har ett stort intresse för människor och är tålmodig.

Vi söker en positiv, framåt och kreativ Restaurangansvarig som tillsammans med oss vill vara med att utveckla Konserthuset som en helhetsupplevelse.

Arbetet följer vår verksamhet och är därför förlagt under dagtid, kvällar och helger.

Arbetsplatsens adress

Götaplatsen
412 56 Göteborg

Kontaktinformation

Kontaktperson Fredrica Olsson, Restaurangchef, 031-7265365

Sök jobbet senast 19 maj 2019

Skicka din ansökan via mejl till restaurangansvarig@gso.se

Newsletter from GSOplay

Subscribe to our newsletter from GSOplay and keep updated about what and when things happen.

I want to subscribe

School newsletter

Subscribe to this newsletter to keep updated about school conserts played in Göteborgs Konserthus.

I want to subscribe