Stäng
Meny

Tävlingsvillkor

Genom att tagga din bild med #göteborgssymfoniker på instagram förbinder sig alla medverkande i tävlingen att följa dessa villkor:

Genom att delta i tävlingen och därmed accepterar reglerna för Göteborgs Symfoniker AB:s fototävling. Deltagare under 18 år skall ha vårdnadshavares godkännande för att delta i tävlingen. Medverkande samtycker då att deras namn och bild kan komma att användas i reklam för Göteborgs Symfoniker AB. Bilden kan också komma att användas på hemsidan och på Göteborgs Symfonikers Facebook- och Instagramsidor (@goteborgssymfoniker).

Genom att du skickar in ditt bidrag i tävlingen överlåter den medverkande upphovsrätten avseende bidraget till Göteborgs Symfoniker AB. Detta innebär bland annat att samtliga dina rättigheter till bidraget upphör och att Göteborgs Symfoniker AB förbehåller sig rätten att använda bidraget, utan begränsning i tid, på valfritt sätt i sin marknadskommunikation dock endast inom Göteborgs Symfoniker AB:s normala verksamhet och i enlighet med svensk lag och god sed. Genom att medverka godkänner den medverkande att Göteborgs Symfoniker AB äger rätten att nyttja deltagarens namn, namn på Instagram och på facebook och/eller bild och text för marknadsföringssyften.

Finalisterna utses, om ej annat anges, av en jury bestående av personal på Göteborgs Symfoniker AB. Juryns beslut kan inte överklagas och juryn behöver inte motivera sitt beslut. Vinnaren utses löpande i slutet av varje månad under säsongen. Är vinnaren under 18 år kontaktas vårdnadshavaren. Det är inte möjligt att byta ut vinsten mot kontanter eller mot annan egendom. Vinnaren ansvarar själv för att betala eventuell skatt som uppstår till följd av vinsten.

Anställda vid Göteborgs Symfoniker AB eller deras anhöriga får inte delta i tävlingen.

Göteborgs Symfoniker AB tar inte ansvar för konsekvenserna av att tävlingsbidrag försvunnit, skadats, sänts fel eller blivit för sent levererade till Göteborgs Symfoniker AB. Göteborgs Symfoniker AB tar inte heller ansvar för eventuella tekniska svårigheter eller problem som kan påverka endera anmälan eller slutresultatet av tävling. Göteborgs Symfoniker AB förbehåller sig rätten att närsomhelst justera tävlingsupplägget under tävlingens gång.

Arrangören förbehåller sig rätten att avpublicera bidrag som strider mot företagets policy.

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!