Stäng
Meny

Lediga tjänster

Här hittar du våra lediga tjänster i orkestern och på administrationen. Oavsett vilken tjänst du söker kommer du möta människor som arbetar passionerat för att utveckla Göteborgs Symfoniker och Göteborgs Konserthus.

Teknisk chef

Vill du vara med och etablera, tillika leda en ny scenteknisk organisation? Som teknisk chef är du med och planerar, budgeterar och bemannar konserthusets produktioner. Du bidrar till att finna optimala lösningar för tekniskt krävande produktioner, du ansvarar även för scentekniska investeringar och personalens kompetens. Ansökan och CV skickas snarast, innan den 15 april 2018.

Läs mer & ansök senast 15 april 2018

Sångare till Göteborgs Symfoniska Kör

Är du intresserad av att sjunga i en kör på högsta nivå med en av Europas förnämsta orkestrar? Vill du sjunga de stora verken för kör och orkester med världsledande dirigenter och solister? Vill du utveckla din sång klangligt och musikaliskt? Välkommen att anmäla dig till provsjungning för Göteborgs Symfoniska Kör den 12-13 juni. Kören söker sångare till alla stämmor från hösten 2018.

Läs mer & anmäl dig

Personal till musiklägret Side by Side

Göteborgs Symfoniker är huvudarrangörer för Side by Side sedan 2016, i nära samverkan med El Sistema Sverige. Till årets musikläger söker vi dig som tycker om att arbeta med barn och unga och vill vara med och bidra till ett oförglömligt minne av Side by Side 2018.

Läs mer & ansök senast 1 maj 2018

Volontärer till musiklägret Side by Side

Göteborgs Symfoniker är huvudarrangörer för Side by Side sedan 2016, i nära samverkan med El Sistema Sverige. För att musiklägret ska bli en upplevelse för livet för våra deltagare behövs många vuxna som bidrar med sitt engagemang, sin tid, sitt hjärta och sina händer. Därför välkomnar vi volontärer att hjälpa till med en mängd olika arbetsuppgifter under hela eller delar av lägret, som pågår 16-20 juni 2018.

Läs mer & anmäl dig

Nyhetsbrev

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbreven så får du information och erbjudanden från Göteborgs Konserthus direkt i din mailbox en till två gånger per månad.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev