Stäng
Meny

Arbetsledare för bar- och caféverksamhet

Göteborgs Symfoniker AB söker en 50% Arbetsledare för bar- och caféverksamhet i Göteborgs Konserthus för tidsbegränsad anställning fram till juni 2017. 

Arbetsuppgifter

I en rörlig och dynamisk miljö ansvarar du för vår caféverksamhet med förberedelser inför caféöppning, arbetsledning av café- och foajépersonal, försäljning, beställningar och alkoholservering i samband med konserter och konferenser. Du arbetar i nära samarbete med restaurangansvarig och serveringspersonal. Arbetet är schemalagt, följer vår publika verksamhet och omfattar därför både dagtid, mycket kvällar och helger.

Kvalifikationer

Du behöver ha erfarenhet av restaurang- och cafébranschen, ha arbetat med att leda en arbetsgrupp och är bekväm med att ta egna initiativ. Du ska kunna planera verksamheten, hantera flera uppgifter samtidigt och arbeta långa pass som till största del är under kvällstid. Det är viktigt att du är flexibel och anpassningsbar till oförutsedda händelser. Ett krav är att du har fyllt 20 år.

Kontakt

Vid frågor om tjänsten kan du kontakta restaurangansvarig Fredrica Olsson på tel 031-726 53 14, fredrica.olsson@gso.se

Ansökan

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till jobb@gso.se snarast möjligt. Märk ansökan med ”Arbetsledare för bar- och caféverksamhet” i ämnesraden på mailet.

Tillträde

Enligt överenskommelse.

Nyhetsbrev

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbreven så får du information och erbjudanden från Göteborgs Konserthus direkt i din mailbox en till två gånger per månad.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev