Stäng
Meny

Arbetsledare för bar och restaurang

Göteborgs Symfoniker AB är ett fristående bolag inom Västra Götalandsregionens organisation. Verksamheten består av Göteborgs Symfoniker, en symfoniorkester med internationell lyskraft, och Göteborgs Konserthus som är en av de största kulturinstitutionerna i Västra Götaland.

Befattningen Arbetsledare för bar och restaurang ingår i bolagets evenemangsavdelning. Arbetsplatsen ligger i kulturminnesmärkta lokaler i Konserthuset vid Götaplatsen i Göteborg.

Vi söker en positiv och driven arbetsledare i den löpande driften av bar- och restaurangverksamhet på Konserthuset i Göteborg. Tjänsten är en visstidsanställning på 60% tom 22 juni 2018, med möjlighet till förlängning.

Arbetsbeskrivning

Du kommer vara driftansvarig för bar-och restaurangverksamhet och arbetsledare för upptill 25 medarbetare under konserter och konferenser samt introduktion för nyanställda. När det krävs, även arbeta med vanligen förekommande uppgifter i en restaurang och bar med målet att hålla en hög service på det du gör. Arbetet är förlagt under dagtid, kvällar och helger.

Vem är du?

Vi söker dig med minst tre års erfarenhet som arbetsledare inom servicebranschen eller liknande. Du är serviceinriktad, gillar ett högt arbetstempo och vill arbeta med varierande arbetsuppgifter. Du har fokus på gästupplevelsen, är bra på att skapa ett klimat som inkluderar och inspirerar människor i din omgivning. Du har intresse och kunnande om mat och dryck. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav.

Som person är du noggrann, självgående och flexibel. Du är trygg i dig själv och van vid att hantera oväntade situationer när de uppstår. Du har lätt för att hitta kreativa lösningar och kommunicera, både med kollegor och gäster. Du har initiativförmåga och drivs av problemlösning samt ett sinne för ordning och reda. Du har ett stort intresse för människor och är tålmodig.

Du kommer parallellt med din roll också ha kontakt med publik, där du också representerar Sveriges nationalorkester. En förutsättning är att du känner dig bekväm med en sådan miljö.

Kontakt

Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta evenemangschef Shachar Isak, på 031-726 53 65 eller Isak@gso.se

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka din ansökan med CV till jobb@gso.se. Vi gör löpande urval och ser gärna att du anmäler ditt intresse så snart som möjligt.

Märk din ansökan med Arbetsledare Restaurang 06/2017 i mailets ämnesrad.

Nyhetsbrev

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbreven så får du information och erbjudanden från Göteborgs Konserthus direkt i din mailbox en till två gånger per månad.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev