Stäng
Meny

Cafépersonal

Arbetsbeskrivning

Som cafépersonal erbjuder du våra konsertgäster ett enklare barsortiment bestående av dryck, snacks samt smörgåsar innan och under paus på konserterna. Du ansvarar för att alltid ha baren påfylld och städad. Vi värnar mycket om våra miljödiplomeringar så det är viktigt att du är insatt i våra ekologiska produkter. Förutom ansvarig för försäljningen är cafépersonalen även med vid utrymning i en nödsituation och leder ut publiken säkert tillsammans med utrymningsansvarig.

Du förväntas även ta arbetspass på konferenser. Då ansvarar vi för servering och säkerheten för konferensgästerna. Arbetspassen förläggs oftast kvällstid och helger med undantag konferenspass. Arbetspassen är normalt 3-6 timmar. Du förväntas jobba minst 2 pass i veckan.

Restaurang-verksamheten är Svanen- och KRAV-märkt och det finns ett stort intresse för miljö vad gäller både mat och dryck. Mer om vår restaurang och vad vi erbjuder finner du på vår hemsida. Där kan du även läsa om vår orkester och Göteborgs Symfonikers verksamhet som årligen lockar över 200 000 besökare. Arbetsplatsen ligger i kulturminnesmärkta lokaler i Konserthuset vid Götaplatsen i Göteborg.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats i ett serviceyrke där du möter förväntansfulla gäster, både nya och återkommande abonnenter. Du jobbar tillsammans med kollegor i ett team under kvällen. Arbetsplatsen ligger i kulturminnesmärkta lokaler i Konserthuset vid Götaplatsen i Göteborg.

Kvalifikationer

För att söka behöver du:

Ha dokumenterad erfarenhet av service och försäljning inom café eller restaurangbranschen.
Kunna ta egna initiativ och ha god samarbetsförmåga.
Kunna ge våra gäster ett bra bemötande, det innebär bland annat god servicekänsla samt kunna göra dig förstådd på svenska.
Kunna vara bekväm att agera i en nödsituation.

Det är meriterande om du även:

Har erfarenhet av att jobba med konferens.
Är kunnig inom mat och dryck.
Kan flera språk eftersom vi även har internationell publik.

Arbetslivserfarenhet

Servitör/Servitris, kafé och konditori, 1-2 års erfarenhet (Krav)

Mejla CV och presentation av dig där du berättar varför du skulle passa att jobba hos oss till cafe@gso.se och ange FOAJÉVÄRD 2019 i ämnesraden.

Göteborgs Symfoniker AB eftersträvar en jämn könsfördelning och mångfald. Vi strävar även efter en väl fungerande gruppdynamik och ser därför att du ska kunna komplettera och bidra till befintlig arbetsgrupp.

Ansökan är öppen till och med 1 augusti 2019. Tillträde sker i september.

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!