Stäng
Meny

HR-partner 50%

Göteborgs Symfoniker består av 160 anställda, varav 109 musiker, och är ett helägt aktiebolag inom Västra Götalandsregionen.

Symfonikerna med nye chefdirigenten Santtu-Matias Rouvali har stark internationell lyskraft och konserterna i Göteborg och på GSOplay har redan väckt stor uppmärksamhet både i Sverige och utomlands. Inspelningar och internationella turnéer är också planerade.

Göteborgs Symfoniker har som mål att positionera sig som en av världens ledande symfoniorkestrar. Till sitt förfogande har orkestern ett unikt hus, Göteborgs Konserthus, berömt för sin akustik och arkitektur.

Arbetsuppgifter

Som HR-partner hos Göteborgs Symfoniker är ett av dina huvudsakliga uppdrag att operativt stödja organisationens chefer. Du arbetar nära en händelserik verksamhet i en spännande bransch, och ger stöd i till exempel arbetsrättsliga frågor, rekryteringar, rehabilitering och arbetsmiljöfrågor.

Du driver och deltar i vidareutveckling och implementering av verksamhetens HR-processer, och vid behov genomför du olika typer av utredningar och uppdrag. Som en i HR-teamet kommer du också hantera viss personaladministration i nära samarbete med personalhandläggare och löneadministratör, och delta i övrigt relevant HR-arbete.

Du rapporterar till Administrativa chefen.

Kvalifikationer

Du har sakkunskap och processkompetens inom stora delar av HR-området, gärna med tyngdpunkt på arbetsrätt och arbetsmiljöfrågor. Du har en akademisk examen från personal- och arbetslivsprogrammet eller kunskaper som arbetsgivaren bedömer likvärdiga förvärvade på annat sätt.

Din erfarenhet från HR-arbete omfattar minst fem år, då du hunnit arbeta med såväl chefsstöd som process- och verksamhetsutveckling. Goda kunskaper i arbetsrätt är en förutsättning för att lyckas i arbetet.

Du har god administrativ förmåga, struktur och drivkraft. Allt du gör genomsyras av ditt goda omdöme och du är mycket duktig på att skapa goda relationer.

Vad kan Göteborgs Symfoniker erbjuda dig?

Vi erbjuder rätt person ett ansvarsfullt och dynamiskt arbete i en av de största kulturinstitutionerna i Västra Götaland. Du kommer ha en viktig roll för verksamheten och möjlighet att sätta din personliga prägel på tjänsten som HR-partner.

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar vi med Experis. För mer information om tjänsten vänligen kontakta ansvarig rekryteringskonsult Caroline Magnusson på telefon 031-617229 eller caroline.magnusson@se.experis.com.

Ansökan

Tjänsten som är på 50% omfattning söker du genom att registrera dig på experis.se och söka via länken. Vi intervjuar löpande och sista ansökningsdatum är 18 mars.

Nyhetsbrev

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbreven så får du information och erbjudanden från Göteborgs Konserthus direkt i din mailbox en till två gånger per månad.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev