Stäng
Meny

Servispersonal till à la carte-restaurang, Göteborgs Konserthus

Göteborgs Symfoniker AB är ett dotterbolag inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i kulturminnesmärkta lokaler i Konserthuset vid Götaplatsen i Göteborg och är en av de största kulturinstitutionerna i Västra Götaland.

I Konserthuset genomförs årligen ett stort antal evenemang i form av konserter och konferenser, såväl i egen regi som vid uthyrningar till externa arrangörer. Konserter med den egna orkestern, Göteborgs Symfoniker, utgör den huvudsakliga delen av konsertverksamheten. Göteborgs Symfoniker är Sveriges Nationalorkester, en orkester med internationell lyskraft.

Arbetsbeskrivning

Vi söker förstärkning till vår à la carte-restaurang. Restaurangen är öppen för servering före konserterna med Göteborgs Symfoniker och vid uthyrningskonserter. Restaurangen öppnar cirka två timmar innan konsertstart och har även öppet i paus för barservering.

Restaurangen är en del av Konserthuset och finns för våra besökare innan och under konserten. Vi som arbetar i restaurangen brinner för att skapa den bästa upplevelsen och bygga relationer med de många nöjda gäster som besöker oss år efter år. Vi är Svanen- och KRAV-märkta och har ett stort intresse för miljö vad gäller både mat och dryck. Mer om vår restaurang och vad vi erbjuder finner du på här på vår hemsida. Där kan du även läsa om vår orkester och Göteborgs Symfonikers verksamhet som årligen lockar över 200 000 besökare. Som medarbetare hos oss är du en del av att skapa en oförglömlig kulturupplevelse för besökaren och du får själv vara en del av Göteborgs kulturarv.

Tjänsten som servispersonal är en timanställning där arbetet sker på dagtid och kvällstid, vardagar samt helg. Tjänsten kommer även innebära servering vid konferens och större sittande middagar, där du förväntas arbeta.

Vem är du?

Vi söker dig som:

  • har minst 2 års styrkt yrkesvana inom servering.
  • har ett genuint intresse för service.
  • behärskar svenska och engelska mycket bra.
  • har god kunskap inom mat och dryck.
  • är lösningsorienterad och noggrann i ditt arbete.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka din ansökan med CV till jobb@gso.se, senast den 15 februari. Märk din ansökan med ”Servispersonal” i ämnesraden på mailet.

Svara också på frågan varför du skulle passa att jobba på Konserthusets restaurang.

Kontakt

För ytterligare upplysningar om tjänsten är du välkommen att kontakta Restaurangansvarig – Fredrica Olsson genom mail Fredrica.Olsson@gso.se

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!