Stäng
Meny
Sommar, sol och semester – och tid att hinna med allt som inte blev av under året. Här har vi samlat våra bästa tips för dig som vill njuta av en klassisk sommar tillsammans med oss. 

Vad sägs om en spellista fulladdad med sommarlätta musikstycken med Symfonikerna, en mättande picknickmacka att ta med till utflyktsmålet eller varför inte ordna en konsertkväll hemma med GSOplay?

Sommarens spellista med Symfonikerna

Hitta semesterlugnet med sommarens härligaste spellista: Klassisk sommar med Göteborgs Symfoniker. Lyssna till ljuva toner på promenaden, i hängmattan eller på semesterresan.

Musik och mat i din favoritkombination

Testa receptet med denna matiga, vegetariska macka ur kokboken En Smak av Göteborgs Konserthus. Packa picknickkorgen, fyll spellistan med somriga klassiker och bege dig ut till bästa utflyktplats.

Kokboken En smak av Göteborgs Konserthus är en hyllning till Konserthusets unika miljö och restaurangens bästa rätter, en fröjd för såväl designögat som hemmakocken.  Läs mer och köp kokboken här.

laga receptet

Njut av sommaren med GSOplay

Vårt digitala konserthus GSOplay är fulladdat av härliga konserter! Dyk ner i innehållet och börja titta. Vad sägs om årets Nationaldagskonsert, en avslappnande Pianokonsert eller en pampig uvertyr? Underbara upplevelser att koppla av till efter en varm dag på stranden eller i favoritfåtöljen en regnig dag.

Titta på konserter på GSOplay

Pop up-konserter i sommar

Håll utkik! I sommar poppar Symfonikerna upp på härliga platser runt om i Västra Götalandsregionen för att fortsätta sprida glädje och spela musik för er. Hoppas att vi springer på varandra där vi minst anar det.

Glad sommar!

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!