Stäng
Meny
Det är hög tid att boka in julfirandet med kollegorna. Bjud in gänget till en storstilad upplevelse i Göteborgs Konserthus, kryddad med en julig trerättersmiddag.

Årets stora julkonsert är ingen traditionell julkonsert, utan säsongens kanske mest storstilade projekt: Stravinskys neoklassiska Rucklarens väg med Barbara Hannigan som dirigent – ett fängslande operadrama om en förlorares uppgång och fall.

En resa i tid och rum

I denna unika och sparsmakade iscensättning av Rucklarens väg tar regissören Linus Fellbom med åskådarna på en resa i tid och rum: från en avlägsen framtid till nuet och vidare till 1700-talets London. En upplevelse i ögonblicket där en märklig låda öppnar sig mot skilda öden – allt under överseende av dirigenten Barbara Hannigan.

Stravinskys opera hade premiär i Venedig 1951 och har sedan dess blivit en favorit. Inte att undra på – storyn om rucklaren som söker skönhet, njutning och rikedom och försakar kärleken till Anne för att uppnå sina mål är lika aktuell som någonsin.

Boka biljett till den 12 dec, 14 dec eller 15 dec

Addera extra julkänsla

Krydda kvällen med lite extra julstämning i form av rykande varm glögg och pepparkakor, delikatesser från hav och skog eller en julinspirerad trerättersmiddag. Förbeställ i samband med biljettköpet på webben eller i biljettkontoret 031-7265300.

Läs mer & boka biljett

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!