Sedan 2013 är Göteborgs Symfoniker miljödiplomerade enligt Svensk Miljöbas kravstandard. En diplomering som visar att vår verksamhet infört ett miljöledningssystem och lägger stor vikt vid faktiska miljöförbättringar och miljöutbildning för medarbetarna.
Våra serveringar är dessutom KRAV- och Svanen-licensierad och uppfyller därmed tuffa hållbarhetskriterier. Restaurangen serverar en mycket hög andel ekologiska livsmedel jämfört med resten av restaurangbranschen och den miljömedvetna personalen arbetar ständigt med att hushålla med resurserna.

En certifierad upplevelse
Konserthusets serveringar är både KRAV- och Svanenmärkta. Med två starka certifieringar i ryggen gör vi vårt yttersta för att bidra till en mer hållbar upplevelse. Och det gör du också när du äter hos oss.
Välkomponerat från början till slut
Bjud dig själv eller någon du tycker om på en upplevelse för alla sinnen. Välkommen att besöka Konserthusets restaurang eller någon av våra foajébarer.