Stäng
Meny
tor
1
jan
Kl 00.00

In State of Emergency

I en kraftfull, vacker och gripande körkonsert speglas de känslor många bär på i en orolig tid. En kontemplativ, innerlig upplevelse med starka röster och gripande texter.

In State of Emergency

I en kraftfull, vacker och gripande körkonsert speglas de känslor många bär på i en orolig tid. En kontemplativ, innerlig upplevelse med starka röster och gripande texter.

Evenemanget är inte längre aktuellt

Förtvivlan och hopp. Mörker och ljus. Fasa och förtröstan. En konsert där Vocal Art Ensemble, Rhythm Art Duo och skådespelaren Nina Zanjani framför en rad verk som på olika sätt speglar de känslor många av oss bär på i en orolig tid.

Det är en kraftfull, vacker och gripande protest mot våld och övergrepp. Och samtidigt ett uttryck för en obruten tro på vår förmåga till medmänsklighet och vilja att göra gott. En kontemplativ, innerlig upplevelse med starka röster och gripande texter. Två av verken framförs här för allra första gången inför publik.

Skådespelaren Nina Zanjani känns igen från bland annat Dramaten och Göteborgs Stadsteater. Hon har medverkat i filmen Se upp för dårarna i regi av Helena Bergström, hade en av huvudrollerna i Josef Fares film Farsan, har spelat polisen Isabelle i ett flertal av Wallander-filmerna samt medverkat i SVT:s dramatisering om Selma Lagerlöf.

Vocal Art Ensemble (tidigare Pro Musica) har varit en stark röst i den svenska och internationella körvärlden i årtionden – alltid nyfiken och engagerad. Deras koppling till Göteborg är stark, senaste albumet spelades in i Örgryte Nya Kyrka:

Ingår i Point Music Festival

Under Point Music Festival 23-26 maj får hela Göteborgs Konserthus en ny gestaltning. Med ljud, ljus och scenografi skapar vi en stämning där allt kan hända. En atmosfär där musik, dans, performance och andra konstformer möts på helt nya och oväntade sätt, och sveper med sig publiken rakt in i äventyret. Köp det festivalpass som passar dig bäst eller handplocka favoritföreställningarna!

In State of Emergency ingår i följande festivalpass: Point Pass, Sunday Pass

Point Music Festival genomförs med stöd av Stenastiftelsen.

Inför ditt besök

Här hittar du all viktig information du kan tänkas behöva inför ditt besök på Point Music Festival.

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!