Säsong 2022-2023 Stora abonnemanget

Med totalt fjorton orkesterkonserter under säsongen fyller det stora abonnemanget varje årstid med musik. Här är variationen större, stjärnorna fler och rabatten hög. Innehåller de stora klassikerna, spännande ny musik och storslagna framföranden – allt du kan önska.

Ett abonnemang i Göteborgs Konserthus ger dig oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Dessutom många andra att dela upplevelserna med.

Välj vilken veckodag som passar bäst så ser vi till att du får musikstunder i världsklass. Om och om igen.


Vilken veckodag behöver du?


Andra klassiska abonnemang


Tema-abonnemang

Familje­abonnemanget
3 tillfällen

Hela orkestern spelar för hela familjen i Stora salen! Följ med på ett äventyr över land och hav, glittrande juljubel och ett gigantiskt födelsedagskalas – tre fina upplevelser för musikälskande öron av alla storlekar. Barn halva priset!

Utsålt!
Utsålt!
Världsmusik-abonnemanget
4 tillfällen

Fredagsgroove i fyra konserter med modernt etnosväng, traditionell folkmusik och gränslösa kombinationer som sjuder av energi. Missa inte DJ Said som värmer upp publiken innan dörrarna till magiska Stenhammarsalen öppnas!

Utsålt!
Utsålt!
Orgel­abonnemanget
4 tillfällen

Upplev ”instrumentens drottning” och de över 9000 orgelpiporna som får Stora salen att vibrera! Fyra organister i toppklass ger dig lördagsmusik som spänner från barock till fransk romantik, från folkmusik till nyaste nytt – allt man kan önska sig på mäktiga konserthusorgeln.

Från 1050 kr
Jazz­abonnemanget
6 tillfällen

Starta veckan på bästa sätt tillsammans med andra jazzfantaster i stämningsfulla Stenhammarsalen! Här hittar du sex laddade måndagskonserter med handplockade stjärnor i ett tätt och nära format.

Utsålt!
Utsålt!
Pionjär­abonnemanget
6 tillfällen

För dig som är nyfiken på det allra senaste. Här får du sex konserter med modern konstmusik i skön kombination med film, konst, audiovisuella element eller drama – en garanterat äventyrlig lördagskväll i Stenhammarsalen.

Från 880 kr
Kammar­abonnemanget
8 tillfällen

Här kommer du riktigt nära den klassiska musiken i åtta konserter med internationella artistprofiler och musiker ur Göteborgs Symfoniker. Sjunk ner i salongsstolen och runda av söndagen i vackra Stenhammarsalen.

Från 1280 kr
Klassisk kuriosa
6 tillfällen

Lär dig mer om klassisk musik i sex avspända föreläsningar under säsongen. Du får berättelserna bakom musiken, kunskap om kompositörerna och reflektioner från scen och salong i en skön mix. Kuriöst och nyfiket – det är vad Klassisk kuriosa handlar om. Kaffe och smörgås ingår i priset.

Från 920 kr

Premiumabonnemang