Göteborgs Konserthus Benjamin Ingrosso x Felix Sandman

Evenemanget har ägt rum. Åker på höstturné ihop!

Speltid ca: 2 t ingen paus Scen: Stora salen Arrangör: KB West
475 kr

Evenemanget har ägt rum

Benjamin Ingrosso och Felix Sandman erövrade våra hjärtan redan under Melodifestivalen. Deras bromance spred sig över Sverige likt en löpeld och de har gått sida vid sida sedan dess. Nu kan vi avslöja att de åker på en co-headline turné i höst och att de släpper den gemensamma podcasten ”Livets liv” på Spotify.

Hör Benjamin och Felix berätta om den kommande podcasten och turnén här. Efter en rungande 1:a respektive 2:a placering i Melodifestivalen släppte killarna hiten ”Tror du att han bryr sig” som Spotify förra veckan förutspådde kommer bli en av sommarens största hits. Inom några veckor släpps det första avsnittet i deras podcast ”Livets liv” och i höst fortsätter deras gemensamma resa när de ger sig ut på turné ihop.

Killarna ser själva fram emot hösten: ”Vi är sjukt peppade på höstturné! Är alltid kul att få köra live och träffa sina lyssnare på riktigt! Att dessutom få göra det ihop med en polare och artistkollega är ju ännu fetare! Nytt material och massa gig – kommer bli en grym höst!!”

Benjamin Ingrosso och Felix Sandman har tagit Sverige med storm med sin starka vänskap och support till varandra. I deras podcast ”Livets liv” följer vi med behind-the-scenes inför och under höstturnén då de beger sig ut på vägarna tillsammans och vi får höra dem uppdatera varandra om allt som försiggår i livet som artister. Följ med och hör pod-teasern i Spotify, där Felix ringer upp Benjamin i Los Angeles för att prata om podden. Första avsnittet av podden släpps på Spotify inom kort.

Sedan succén i Melodifestivalen har Benjamin Ingrosso gjort sig ett namn utanför Sveriges gränser. ”Dance You Off” har slagit sig in på flera topplistor runt om i Europa och varit bland de 200 mest spelade låtarna i världen. ”Dance You Off” har nått platinastatus och inom kort kommer ny musik från Benjamin – vi längtar!

Felix Sandman fick helt klart en raketartad start på sin solokarriär med singeln ”Every Single Day”. Bara en månad efter premiären i Melodifestivalen sålde låten platina och nådde förstaplatsen på både Svenska Spotify-topplistan och singellistan.

Nu ser vi fram emot att låta svenska folket bli en del av deras bromance och att killarnas sprakande energi ska smitta av sig ännu mer ute i landet. Vi ses i höst!

http://‪spotify-livetsliv_9-16_10s.mp4

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter