Stäng
Meny
mån
1
mar
Kl 19.30

INSTÄLLT: NYTT KAPITEL FÖR CHAPTER TWO

Abonnemangskonserten är inställd. Köpta biljetter betalas tillbaka och abonnenter kompenseras.

INSTÄLLT: NYTT KAPITEL FÖR CHAPTER TWO

Abonnemangskonserten är inställd. Köpta biljetter betalas tillbaka och abonnenter kompenseras.

Evenemanget är inte längre aktuellt

Abonnemangskonserten är tyvärr inställd. Vi återkommer så snart vi kan till er som är berörda med detaljinformation om vad som gäller kring till exempel kompensation. Generellt gäller att vi återköper alla biljetter till Göteborgs Symfonikers egna arrangemang, enskilda såväl som inom abonnemang.

Återbetalning sker automatiskt så snart vi vet hur vårsäsongen påverkas, dock senast 1 juni 2021. Mer info om hur återbetalningen går till och beslutet att ställa in/flytta evenemang finns här.

Det är högt tryck på biljettkontoret och vi hoppas att ni kan ha överseende med att det kan ta extra lång tid att få svar. Vid frågor, kontakta biljettkontoret: biljett@gso.se, 031-7265300.

Nästa biljettsläpp planeras till 27 februari kl.11.00 och gäller konserterna i perioden 28 mars-6 juni. Du som är abonnent har online-förtur till biljetterna via din webbprofil med start den 26 februari kl. 11.00.

Varmt välkommen att också ta del av konsertutbudet på GSOplay, när och var du vill.

——————————–

Sångaren och trombonisten Nils Landgren och gitarristen Johan Norberg. Var för sig har de strålande karriärer.

Nils Landgren är med sina grupper Funk Unit och 4Wheel Drive en ständig gäst på Europas konserthus och jazzklubbar. Johan Norberg är gitarristen och producenten som genom åren hörts med saxofonisten Jonas Knutsson men också med namn som Eva Dahlgren, Cornelis Vreeswijk, Fred Åkerström, Monica Zetterlund, Sven-Bertil Taube och Svante Thuresson.

Här möts de två i sin gränslösa kärlek till Musiken, till jazzen, soulen och popen. Allt framför de med den musikaliska fingertoppskänsla som gjort dem till två av Sveriges och Europas mest framstående musiker. Tillsammans är de Chapter Two, duon som gör varje låt till sin egen.

Konserten arrangeras i samarbete med Jazzföreningen Nefertiti.

Medverkande


Chapter Two


Nils Landgren trombon


Johan Norberg gitarr


Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!