Göteborgs Konserthus Christmas Night 2021

Evenemanget har ägt rum. En jultradition att räkna med och så även 2021!

Speltid ca: 2 t 30 min inkl paus Scen: Stora salen Arrangör: Krall Entertainment & Sangrè Event
695 kr

Evenemanget har ägt rum

 

Christmas Night har blivit en jultradition att räkna med och så även 2021!

Vaccinationsbevis

Från och med den 1 december inför vi krav på vaccinationsbevis enligt Folkhälsomyndighetens förskrifter för allmänna sammankomster inomhus med fler än 100 personer. Kravet kommer att gälla alla våra evenemang i Göteborgs Konserthus.

Vi vill påminna dig som har en bokad biljett hos oss att förbereda ditt vaccinationsbevis i god tid inför ditt besök. Våra publikvärdar hjälper dig att skanna beviset i samband med att du kommer till våra entréer. Sedan välkomnas du precis som vanligt. Kom ihåg ID, biljett och att komma i god tid då inpassering kan ta längre tid än vanligt.
Läs mer om hur du beställer ditt vaccinationsbevis på Covidbevis

 

Det blir kära återseenden och fantastiska nykomlingar – för vad sägs om 2019’s klarast lysande stjärna Wiktoria? Eller underbara Sonja Aldén som äntligen gör comeback på Christmas Night-scenen igen? Där ser vi även för första gången en av Sveriges bästa musikalröster Bruno Mitsogiannis samt ingen mindre än Queen-hyllande Johan Boding.
Du kommer bjudas på en uppladdning inför julen du sent ska glömma, med klassiska jullåtar, stämningsfull sång och vackert arrangerad musik. Allt uppbackat av våra eminenta musiker och levererat med högsta kvalité, inlindat i värme, skratt och en närhet som är kanske viktigare just nu än någonsin tidigare. Så missa inte det bästa julen 2021 har att erbjuda – Christmas Night!

Hemsida

Rekommenderas från 13 år

Konserten har blivit flyttad från den 20 december 2020. Köp biljett gäller till 19 december 2021. Har du frågor om återköp kontakta arrangören info@sangre.se

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang