Göteborgs Konserthus Familjekonsert abonnerad av Volvo

Evenemanget har ägt rum. Med smarta idéer och musikens makt tar sig två sångarsystrar precis dit de vill... Med Symfonikerna och sångsolister, i regi av Suzanne Osten.

Speltid ca: 1 t inkl paus Scen: Stora salen

Evenemanget har ägt rum

Två sångarsystrar har en pampig dirigentmamma som ska ha konsert för barn. Andra barn! Systrarna får inte följa med. Men med smarta idéer och musikens makt tar de sig fram precis dit de vill: till Pampiga Systrars Symfoni där allt de behöver finns.

Det här är första gången regissören Suzanne Osten gör något för barn tillsammans med orkester. Ann-Sofie Báránys har skrivit texten och Anders Niskas musiken till denna föreställning som är både rolig, trotsig och uppkäftig.

Volvo Group och Volvo Cars är Göteborgs Symfonikers förste huvudsponsor.

Suzanne Osten

Suzanne Osten har haft hjärtat hos barn och unga hela sitt yrkesliv. Hon är en frontfigur inom barn- och ungdomsteatern och hennes konstärliga insatser är såväl banbrytande som omskakande.

1975 grundade hon Unga Klara i Stockholm där hon arbetat som regissör och konstnärlig ledare fram till sommaren 2014. Därefter har hon regisserat på många av de stora scenerna, så som Göteborgs Stadsteater. Osten har också ett antal långfilmer i bagaget, bland annat Bröderna Mozart som belönades med en guldbagge.

Produktionen är ett samarbete mellan Göteborgs Symfoniker och Konserthuset Stockholm/Kungliga Filharmonikerna.

Program

Niska Pampiga Systrars Symfoni

Medverkande


Anna-Maria Helsing dirigent

Ann-Sofie Bárány manusförfattare

Suzanne Osten regissör



Frågor? Hör av dig till biljettkontoret