Stäng
Meny
tis
20
Nov
Kl 10.00

Guidad tur

Följ med bakom kulisserna i Göteborgs Konserthus.

Guidad tur

Följ med bakom kulisserna i Göteborgs Konserthus.

Göteborgs Konserthus är mer än bara vackra konsertlokaler och foajéer. Följ med på en guidad tur och se vad som egentligen pågår bakom kulisserna. I priset ingår också en lunch i restaurangen.

Turen tar ungefär 3,5 timmar och innehåller en orkesterrepetition på ca 20 minuter inne i Stora salen, rundvandring, föredrag om huset och Göteborgs Symfoniker, samt dagens lunch i restaurangen. I lunchen ingår varmrätt, sallad, bröd och lättöl/vatten.

Rullstol eller liknande hjälpmedel går bra att ha med under guidning men meddela det vid bokning. I undantagsfall kan det hända att orkesterns repetitionstider ändras och att vi måste justera tiden för ert studiebesök.

Varmt välkomna!

Digital rundvandring

Prova också vår digitala rundvandring och besök oss från soffan hemma. Plugga in dina hörlurar i telefonen eller läsplattan och följ med på en guidad tur ledd av Måns Pär Fogelberg. Turen tar 22 minuter.

Nyhetsbrev

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbreven så får du information och erbjudanden från Göteborgs Konserthus direkt i din mailbox en till två gånger per månad.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev