Stäng
Meny
fre
26
feb
Kl 19.30

INSTÄLLT: VIRTUOSA RYTMER MED HAZELIUS HEDIN

Abonnemangskonserten är inställd. Köpta biljetter betalas tillbaka och abonnenter kompenseras

INSTÄLLT: VIRTUOSA RYTMER MED HAZELIUS HEDIN

Abonnemangskonserten är inställd. Köpta biljetter betalas tillbaka och abonnenter kompenseras

Evenemanget är inte längre aktuellt

Abonnemangskonserten är tyvärr inställd. Vi återkommer så snart vi kan till er som är berörda med detaljinformation om vad som gäller kring till exempel kompensation. Generellt gäller att vi återköper alla biljetter till Göteborgs Symfonikers egna arrangemang, enskilda såväl som inom abonnemang.

Återbetalning sker automatiskt så snart vi vet hur vårsäsongen påverkas, dock senast 1 juni 2021. Mer info om hur återbetalningen går till och beslutet att ställa in/flytta evenemang finns här.

Det är högt tryck på biljettkontoret och vi hoppas att ni kan ha överseende med att det kan ta extra lång tid att få svar. Vid frågor, kontakta biljettkontoret: biljett@gso.se, 031-7265300.

Nästa biljettsläpp planeras till 27 februari kl.11.00 och gäller konserterna i perioden 28 mars-6 juni. Du som är abonnent har online-förtur till biljetterna via din webbprofil med start den 26 februari kl. 11.00.

Varmt välkommen att också ta del av konsertutbudet på GSOplay, när och var du vill.

——————————–

Duons senaste album Jorland blev grammisnominerad 2019. Med instrument som nyckelharpa, cittern, fiol, gitarr och sång dras publiken med i en snurr av polskor, som levt kvar genom århundraden, men även till en handfull nykomponerade låtar, med rötter i den skånska myllan. Allt framfört med den magi och virtuosa samspel som kännetecknar Hazelius Hedin.

Sedan duons start 2011 har deras bländande briljans och driv uppmärksammats både på svenska och internationella folkmusikscener. Deras musik har även rönt uppskattning långt utanför genregränserna. I Jorlandet hörs flera av Johan Hedins olika nyckelharpor som ibland låter som en orgel, ibland som kvittrande småfåglar, ibland även mullrande bakom Esbjörn Hazelius angenäma mjuka göinge-skånska sång.

Kom i stämning inför konserten

DJ Said från Worldmusic Oasis spelar skivor i foajén före konserten och baren öppnar kl 18.30. Ta med alla dina vänner och kom!

Världen i Konserthuset

abonnemanget Världen i Konserthuset hittar du fyra handplockade konserter med traditionell folkmusik, modernt etnosväng och gränslösa kombinationer. Köper du abonnemanget sparar du 30% jämfört med lösbiljettpriset.

Medverkande


Hazelius Hedin


Esbjörn Hazelius sång, cittern, fiol och gitarr


Johan Hedin nyckelharpa, cittern och sång


Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!