Stäng
Meny
mån
6
sep
Kl 19.30

Ulf Wakenius feat. Dan Berglund & Magnus Öström

Ny jazztrio med stjärngitarristen och medlemmar från legendariska E.S.T.

Ulf Wakenius feat. Dan Berglund & Magnus Öström

Ny jazztrio med stjärngitarristen och medlemmar från legendariska E.S.T.

Evenemanget är inte längre aktuellt

På grund av rådande restriktioner kan vi tyvärr bara välkomna en mycket begränsad publik till konserterna i september. Det innebär att samtliga abonnemangsplatser till denna konsert återlöses och pengarna återbetalas. Vi beklagar att det här drabbar er och vi gör allt vi kan för att så snabbt som möjligt komma tillbaka till ett normalläge där ni självklart har era bokade stolar och kan se fram emot en trygg upplevelse tillsammans i Konserthuset.

Han är stjärngitarristen som den sagolika pianisten Oscar Peterson handplockade och den danske superbasisten Niels-Henning Ørsted Pedersen valde framför andra. Här bildar han en ny supertrio med Magnus Öström och Dan Berglund från legendariska E.S.T.

Ett nytt steg för Wakenius som mest reser världen runt med sångerskan Youn Sun Nah eller sin son, gitarristen Erik Wakenius. Nu får hans många beundrare, bland dem John McLaughlin och Jeff Beck, chansen att höra något annorlunda.

Tillsammans är Ulf Wakenius, basisten Dan Berglund och trumslagaren Magnus Öström en trio som lika gärna tolkar Keith Jarrett eller Esbjörn Svensson, svävar fritt i egna världsmusiksmakande kompositioner eller visar på oväntade sidor av Beatles stora låtskatt. Hårt men subtilt sväng men fokus på melodi och rytm.

Medverkande


Ulf Wakenius - Taste Of Honey Feat. Dan Berglund och Magnus Öström


Ulf Wakenius gitarr


Dan Berglund bas


Magnus Öström trummor


Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!