Stäng
Meny
lör
28
maj
Kl 19.30
Flera datum

Jesper Rönndahl Live! En ståuppföreställning

Köpt biljett gäller till det nya datumet 28 maj 2022.

Jesper Rönndahl Live! En ståuppföreställning

Köpt biljett gäller till det nya datumet 28 maj 2022.

Föreställningen flyttas från den 15 januari till den 28 maj 2022 samma tider gäller.

* Din tidigare köpta biljett är giltig till det nya datumet och du behöver inte göra någonting. Vill du så kan du ladda ner din biljett på nytt via din web-profil/mailet du fick i samband med köp.

* Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa dina biljetter (exkl. serviceavgiften, 25:-/biljett) Du kontaktar då biljettkontoret på Konserthuset genom att skicka ett mejl till biljett@gso.se,  senast den 4 februari 2022

Vi vill påminna dig som har en bokad biljett hos oss att förbereda ditt vaccinationsbevis i god tid inför ditt besök. Våra publikvärdar hjälper dig att skanna beviset i samband med att du kommer till våra entréer. Sedan välkomnas du precis som vanligt. Kom ihåg ID, biljett och att komma i god tid då inpassering kan ta längre tid än vanligt.
Läs mer om hur du beställer ditt vaccinationsbevis på Covidbevis

————————————–

Efter att ett par års uppehåll för att ägna sig åt TV-succéer som Svenska Nyheter säsong 1-3 och Dips säsong 1 & 2 är Jesper nu tillbaka där han trivs allra bäst – på ståuppscenen!

Han har bl.a. blivit utnämnd till Årets komiker, Årets folkbildare, Årets skåning, fått Tage Danielsson-priset, skrivit en bok, vunnit På spåret ett par gånger, fått tevepriset Kristallen, Det Svenska Humorpriset och gjort en miljard kineser arga. Men det allra roligaste han vet är att få stå på scen och skoja, och nu är det äntligen dags igen. Och du är välkommen!

Evenemanget är flyttat från tidigare planerade föreställningar, 10 okt 2020, 10 april 2021,26 september 2021 och 15 januari 2022. Köpt biljett gäller till det nya datumet med samma tid.

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!