Stäng
Meny
sön
13
jun
Kl 19.30

INSTÄLLT: MAX RAABE & PALAST ORCHESTER

Sweet and lovely

INSTÄLLT: MAX RAABE & PALAST ORCHESTER

Sweet and lovely

Evenemanget är inte längre aktuellt

Max Raabe & Palast Orchesters konsert i Göteborg den 13 juni kommer att ställas in. Vi följer noga utvecklingen och sett till rådande situation kommer konserten inte att kunna genomföras som planerat i Göteborg och av logistiska skäl finns inget nytt konsertdatum. Alla biljetter återlöses. Vid frågor kontakta biljett@gso.se

Max Raabe tillbaka till Sverige – spelar i Göteborg, Malmö och Stockholm!

I november 2019 släppte Max Raabe tillsammans med Palast Orchester sitt nya MTV Unplugged album – och nu kommer de till Sverige! Det blir totalt fyra spelningar: i Göteborg på Konserthuset den 4 oktober, Malmö Live den 5 oktober och slutligen i Stockholm på Cirkus den 6 och 7 oktober!

Max Raabe och hans Palast Orchester framkallar leenden och glädje över hela världen med musik från 1920- och 30-talets Tyskland, blandat med musik från The Great American Songbook, egenskrivna låtar och humor. År 2020 avslutas turnéerna i England och Nordamerika med en tillställning i Carnegie Hall i New York innan Max Raabe & Palast Orchester återvänder till Skandinavien för femte gången, den här gången för att presentera sitt nya program Sweet & Lovely i Danmark, Norge, Sverige och Finland.

Föreställningen kommer att dra nytta av den inverkan de har gjort på senaste tiden i Tyskland med Max Raabe & Palast Orchester MTV Unplugged, som presenterats på olika TV-och videokanaler. Där framför de låtar från deras repertoar med ett antal gäster, till exempel Mack The Knife med den berömda skådespelaren Lars Eidinger eller Just A Gigolo med det finska monstret Mr. Lordi!

I höst är det dags för Max Raabe & Palast Orchester att återvända till Göteborg, Malmö och Stockholm!

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!