Stäng
Meny
fre
13
mar
Kl 19.30

Miss Li - Nytt datum

Flyttad från 13 mars , köpt biljett gäller.

Miss Li - Nytt datum

Flyttad från 13 mars , köpt biljett gäller.

Evenemanget är inte längre aktuellt

Nytt datum för den inställda konserten med Miss Li blir torsdag 12/11 2020, 19.30. (Inställd konsert 13/3-20) Köpt biljett gäller på den nya datumet.Mer info om beslutet att ställa in/flytta evenemang finns här.

Miss Li har under de senaste 10 åren tagit en välförtjänt plats som en av våra mest folkkära artister. Efter att ha turnerat höst, vinter och vår med senaste plattan ”A Woman’s Guide To Survival” rykande färsk i bagaget är hon dessutom högaktuell som en av de tre ”fasta”, återkommande artisterna i årets upplaga av Så Mycket Bättre, som hade premiär i lördags på TV4. I vår åker hon äntligen ut på turné igen – premiären äger rum i Jönköping 13 februari och Miss Li med band besöker sedan 16 städer i Sverige.

– Den gångna sommarturnén kändes fetare än nånsin och jag kan inte bärga mig tills jag får åka ut på vägarna igen! Dessutom, med Så Mycket Bättre i ryggen ska det bli så himla kul att få blanda in nya tolkningar i settet, säger Miss Li.
Mellan hösten 2016-2017 släppte Miss Li hela 6 singlar och 1 fullängdsalbum. Skivan ”A Woman’s Guide To Survival” hyllades av både press så väl som publik, och mega-hiten ”Beautiful” åtnjöt en placering på Svensktoppen i ett helt år – maxgränsen för hur länge en låt får ligga där.

Kort efter albumsläppet 2017 packades väskorna fulla med scenkläder och Miss Li begav sig ut på en kritikerrosad vårturné som liksom aldrig riktigt tog slut – som en av Sveriges mest efterfrågade och uppskattade liveakter fortsatte Miss Li och bandet ut på lika hyllade sommar- och höstturnéer kort därpå.

I början av sommaren 2019 släpptes singeln ”BLOMMORNA”, signerad Miss Li och ingen mindre än Petter. Låten var ett naturligt samarbete som färdigställdes kort innan de båda åkte iväg till Gotland och inspelningen av det som är årets upplaga av TV4-programmet ”Så mycket bättre”, där Miss Li och Petter – tillsammans med Magnus Uggla – utgör den ”fasta” trion medverkande i varje program under hösten.
Just nu jobbar Miss Li – tillsammans med sin låtskrivarkompanjon Sonny Boy Gustafsson – flitigt i studion, både med eget material och med låtar till världsartister – men som en naturlig, högenergisk och mycket begåvad liveakt är det svårt att hålla sig borta från vägarna allt för länge. Till våren är det dags att möta Sverige igen, och sprillans nytt material utlovas på scen.

Skrivet om Miss Li live:

”Det bästa du kan se på en scen i vår”
– Kulturbloggen
”Miss Li manglade Uppsalapubliken”
– Upsala Nya Tidning
”Miss Li slår strike efter strike på Falun Bowling & Krog […] Trycket i lokalen har aldrig varit högre.”
– Dalarnas Tidningar
”Magiskt – Miss Li!”
– Hallandsposten
”Det bjuds på soul, jazz, rag-time, reggae och indiepop och allt där emellan, och det är inte många som kan röra sig så friktionsfritt mellan olika genrer som Miss Li.”
– Nya Wermlands-Tidningen
”Ett par låtar in på spelningen är hela publiken febersmittad och groggy. […] Miss Li levererar ett set som för alltid tagit sig in min själ.”
– Corren
”Smäktande epos i stillsamt mak blandades hejdlöst med cirkuspop och vad som redan blivit coverklassiker ifrån Så mycket bättre. Allt utan skarv och med en sjuhelsikes karisma från såväl band som artisten i fokus. En av våra, för tillfället, absolut största.”
– Lidköpingsnytt
”Pardon my French men fy fan i helvetes jävlar så bra Miss Li är!”
– Dala-Demokraten

Facebook

Instagram

Hemsidan

Åldersgräns 13 år.

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!