Stäng
Meny
tor
1
jan
Kl 00.00

Namnet säger allt: Jazzmeia Horn Nytt datum

Behåll din biljett då den gäller för det nya datumet.

Namnet säger allt: Jazzmeia Horn Nytt datum

Behåll din biljett då den gäller för det nya datumet.

Evenemanget är inte längre aktuellt

Konserten flyttad från 18 maj 2020 till 10 maj 2021. Behåll din biljett då den gäller för det nya datumet. Har du abonnemang så mailas ny biljett till dig. 
Vill du ha pengarna tillbaka vänligen kontakta biljettkontoret senast 25 juni 2020.
Mer info om beslutet att ställa in/flytta evenemang finns här. 
En sällsynt begåvad ung stjärnvokalist som med lika delar självförtroende, integritet och ödmjukhet gör den klassiska jazzrepertoaren till sin – och vår. Varmt välkommen, Jazzmeia Horn!

Entusiastiska kritiker har kallat henne en av jazzens just nu tveklöst mest spännande unga vokalister. Det är bara att stämma in i hyllningskören. Med sin hängivenhet, mognad och helt briljanta teknik har amerikanska stjärnskottet Jazzmeia Horn, bara 28 år gammal, på kort tid tagit plats bland de verkligt stora. Hennes debutalbum, Social Call, från 2017 fick ett fantastiskt mottagande och nominerades till en Grammy för bästa vokala album.

Hon rör sig tryggt och hemvant i den klassiska jazzreportoaren och tolkar sina val med genuin inlevelse, stort självförtroende och helt utan skyddsnät. Dessutom har hon ett starkt socialt patos, som också kommer till uttryck i hennes musik. Al Jarreau har beskrivit henne som ”inte bara en sångerska, utan en musiker med ’stora öron’ och en visdom som sträcker sig långt bortom hennes ålder”.

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!