Stäng
Meny
mån
10
maj
Kl 19.30

INSTÄLLT: Namnet säger allt - Jazzmeia Horn

Konserten är tyvärr inställd.

INSTÄLLT: Namnet säger allt - Jazzmeia Horn

Konserten är tyvärr inställd.

Evenemanget är inte längre aktuellt

Konserten är tyvärr inställd. 

Som abonnent återbetalas du den del av abonnemangsbeloppet som avser de inställda konserterna. Alla återbetalningar ska vara genomförda innan påsk.

Mer info om hur återbetalningen går till och beslutet att ställa in/flytta evenemang finns här.

Det är högt tryck på biljettkontoret och vi hoppas att ni kan ha överseende med att det kan ta extra lång tid att få svar. Vid frågor, kontakta biljettkontoret: biljett@gso.se, 031-7265300.

Varmt välkommen att också ta del av konsertutbudet på GSOplay, när och var du vill.

——————————–

En sällsynt begåvad ung stjärnvokalist som med lika delar självförtroende, integritet och ödmjukhet gör den klassiska jazzrepertoaren till sin – och vår. Varmt välkommen, Jazzmeia Horn!

Entusiastiska kritiker har kallat henne en av jazzens just nu tveklöst mest spännande unga vokalister. Det är bara att stämma in i hyllningskören. Med sin hängivenhet, mognad och helt briljanta teknik har amerikanska stjärnskottet Jazzmeia Horn, bara 28 år gammal, på kort tid tagit plats bland de verkligt stora. Hennes debutalbum, Social Call, från 2017 fick ett fantastiskt mottagande och nominerades till en Grammy för bästa vokala album.

Hon rör sig tryggt och hemvant i den klassiska jazzrepertoaren och tolkar sina val med genuin inlevelse, stort självförtroende och helt utan skyddsnät. Dessutom har hon ett starkt socialt patos, som också kommer till uttryck i hennes musik. Al Jarreau har beskrivit henne som ”inte bara en sångerska, utan en musiker med ’stora öron’ och en visdom som sträcker sig långt bortom hennes ålder”.

Medverkande


Jazzmeia Horn sång


Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!