Stäng
Meny
fre
27
mar
Kl 19.30

INSTÄLLT: Vårvindar från Armenien

Köpta biljetter kommer att betalas tillbaka och abonnenter att kompenseras så snart vi vet hur många konserter inom respektive abonnemang som påverkas.

INSTÄLLT: Vårvindar från Armenien

Köpta biljetter kommer att betalas tillbaka och abonnenter att kompenseras så snart vi vet hur många konserter inom respektive abonnemang som påverkas.

Evenemanget är inte längre aktuellt

Denna konsert är tyvärr inställd. Köpta biljetter kommer att betalas tillbaka och abonnenter att kompenseras så snart vi vet hur många konserter inom respektive abonnemang som påverkas. Den omfattande hanteringen kan ta tid, men alla biljettköpare kommer att kontaktas via mail. Tack på förhand för förståelse och tålamod. Vid frågor, kontakta vårt biljettkontor: biljett@gso.se, 031-7265300.
Mer info om beslutet att ställa in/flytta evenemang finns här
Duduk är ett traditionell blåsinstrument tillverkat av aprikosträd. Och ensemblen Norayr Kartashyan & Menua blåser vintertrötta själar till liv med duduker och andra spännande blåsinstrument.

Menua är namnet på ensemblen, ihopsatt och ledd av Norayr Kartashyan, som även är instrumentmakare. Traditionella armeniska träblåsinstrument inklusive nya tillverkade hybrider ingår i repertoaren.

Duduk, blul, shvi, parkapzuk och zurna är de armeniska namnen på träblåsen. Med uttrycksfulla arrangemang görs tolkningar av hemlandets landsbygdsmusik. Kompositioner som varsamt blommar ut, fulla med tidlös skönhet och värme.

Kom i stämning inför konserten

DJ Said från Worldmusic Oasis spelar skivor i foajén före konserten och baren öppnar kl 18.30. Ta med alla dina vänner och kom!

Världen i Konserthuset

I abonnemanget Världen i Konserthuset hittar du fyra handplockade konserter med traditionell folkmusik, modernt etnosväng och gränslösa kombinationer som sjuder av energi. DJ Said från Worldmusic Oasis spelar i foajén före konserterna så att vi är laddade när musikerna drar igång!

Medverkande


Norayr Kartashyan duduk, shvi, blul, pku


Grigor Kartashyan duduk, shvi, armensk säckpipa


Artur Mkrtumyan duduk, shvi


Edgar Petrosyan duduk, pku


Grigor Davtyan slagverk


Levon Arakelyan cello


Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!