Göteborgs Konserthus INSTÄLLT: Pionjär: Biome

Evenemanget har ägt rum. Abonnemangskonserten är inställd. Köpta biljetter betalas tillbaka och abonnenter kompenseras

Speltid ca: 2 t 30 min inkl paus Scen: Stenhammarsalen
180-230 kr Student 90-115 kr

Evenemanget har ägt rum

Abonnemangskonserten är tyvärr inställd. Vi återkommer så snart vi kan till er som är berörda med detaljinformation om vad som gäller kring till exempel kompensation. Generellt gäller att vi återköper alla biljetter till Göteborgs Symfonikers egna arrangemang, enskilda såväl som inom abonnemang.

Återbetalning sker automatiskt så snart vi vet hur vårsäsongen påverkas, dock senast 1 juni2021. Mer info om hur återbetalningen går till och beslutet att ställa in/flytta evenemang finns här.

Det är högt tryck på biljettkontoret och vi hoppas att ni kan ha överseende med att det kan ta extra lång tid att få svar. Vid frågor, kontakta biljettkontoret: biljett@gso.se, 031-7265300.

Nästa biljettsläpp planeras till 27 februari kl.11.00 och gäller konserterna i perioden 28 mars-6 juni. Du som är abonnent har online-förtur till biljetterna via din webbprofil med start den 26 februari kl. 11.00.

Varmt välkommen att också ta del av konsertutbudet på GSOplay, när och var du vill.

——————————–

Inspirationen till Lisa Nordströms Biome (ekosystem) kommer från Soundscape Ecology samt naturljudsinspelningar från hela jordklotet. En helhetsupplevelse som förflyttar publiken till centrum av det biom som Lisa Nordström med musiker skapar i samspel med projektioner, ljus, surroundljud och scenografi.

Konceptet Pionjär ger dig samtida musik i skön kombination med exempelvis konst, film, audiovisuella element eller drama. För dig som är nyfiken på det allra senaste är säsongens sex lördagkvällar i Stenhammarsalen ett måste. Köper du abonnemanget sparar du 30% jämfört med lösbiljettpriset.

Medverkande

Musiker ur Göteborgs Symfoniker

Lisa Nordström solist

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret