Göteborgs Konserthus Proms 2018

Evenemanget har ägt rum. Göteborg Symphonic Band med Tommy Nilsson och Maria Möller

Speltid ca: 2 t 30 min inkl paus Scen: Stora salen Arrangör: Göteborg Symphonic Band
445 kr Barn /Ungdom upp till 18 år 350 kr

Evenemanget har ägt rum

För 27:e året i rad genomför Göteborg Symphonic Band den konsert vi kallar PROMS och som bjuder på klassisk, modern och svängig musik – och inte minst allsång tillsammans med bra artister.

De årliga konserterna har blivit en tradition som många ser fram emot när höstens mörker är i antågande. Årets konserter gästas av ingen mindre än Tommy Nilsson. Konferencier är Maria Möller, sångerska, skådespelare, komiker och imitatör. Allt under ledning av dirigenterna Tom Davoren och Anders Lundin. Läs mer om årets artister på hemsidan.

Självklart innehåller föreställningen ”obligatoriska” PROMS-inslag som British Sea Songs, och Pomp and Circumstance, där publiken ges möjlighet att sjunga med. Vi erbjuder er en oförglömlig upplevelse, med mycket musik, skratt, allsång och upptåg, tillsammans med 50 musiker stora Göteborg Symphonic Band utökade med en extra kompgrupp.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Man spelar på en cello i ett rött rum där tyg fladdrar runt honom

Tonsätt ditt liv!

Välj ett abonnemang i Göteborgs Konserthus och få oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Konsertmagin får du på köpet.

Välj ditt abonnemang