Göteborgs Konserthus Sånger från Duvemåla hage

Evenemanget har ägt rum. Efter förra årets utsålda succé är ”Sånger Från Duvemåla Hage” tillbaks på Konserthuset.

Speltid ca: 2 t inkl paus Scen: Stenhammarsalen Arrangör: Extern arrangör
295 kr

Evenemanget har ägt rum

”Sånger Från Duvemåla Hage” är tillbaka på Konserthuset.

Musikalartisterna Jacob Andréas och Josefine Isaksson spelade 2014 Kristina och Karl-Oskar mot varandra i Göteborgsoperans uppsättning av Kristina från Duvemåla. Sedan dess har de tillsammans med pianisten Mats Sköldberg framfört musik och berättelser ur Kristina från Duvemåla, Chess, ABBA, Hjälp sökes och Benny Anderssons Orkester.

Efter utsålda hus på Stadsteaterns lunchteater, sommarturnéer och besök på Göteborgsoperans Skövdescen kommer konserten äntligen tillbaka till Konserthuset!

Medverkar gör även Heather Levenstein – viola, Karin Berggren – violin, Kerstin Anderson – cello och Thomas Markusson kontrabas. Exklusivt för denna afton gästar även Estradkören.

”De lyckligt lottade som kom in fick en lysande och charmig konsert med Jacob Andréas, Josefine Isaksson och Mats Sköldberg som levererade ett pärlband av B&B-låtar från olika sammanhang. Publiken var exalterad och gav stående ovationer när de sista tonerna förklingat i Salen”. –
Niklas Fahlén, arrangör Göteborgsoperans Skövdescen

”En oerhört stark, vacker och berörande konsert. Jag är imponerad på riktigt!”
Agnetha Hellgren, arrangör & musiker i Kungshamns kyrka

”Det var som all luft gick ur mig. Vi har haft många konserter på besök i Kungshamns kyrka – detta var den absolut bästa”.
Peter Larsson, konsertbesökare.

Youtube

 

Evenemanget är flyttat från 19 mars & 8 oktober 2021 till 20 maj 2022 kl. 19.00.

* Din tidigare köpta biljett är giltig till det nya datumet och du behöver inte göra någonting. Om du inte kan gå på det nya datumet kan du återlösa dina biljetter (exkl. serviceavgiften, 25:-/biljett) Du kontaktar då biljettkontoret på Konserthuset genom att skicka ett mejl till biljett@gso.se,  senast den 2 juli 2021.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret
Percussionist vid pukor med stockar i handen, omgiven av röd sammet.

Upplev konsertmagin

Varje ton som sprids har kraft att sätta i gång en rörelse, med kraft att bära genom generationer. Upptäck säsongens konserter och låt oss skapa hållbara avtryck tillsammans.

Upptäck säsongens konserter