Stäng
Meny
ons
17
jun
Kl 12.30

Side by Side 2020: Choirs in Concert

Musiklägrets korister sjunger sida vid sida med Göteborgs Symfonikers Vokalensemble.

Side by Side 2020: Choirs in Concert

Musiklägrets korister sjunger sida vid sida med Göteborgs Symfonikers Vokalensemble.

Side by Sides höjdpunkt för körälskare med några av de bästa körstyckena från årets musikläger framförda av lägrets korister sida vid sida med Göteborgs Symfonikers Vokalensemble.

I mitten av juni samlas barn och unga från hela världen i Göteborg för att spela i orkester, sjunga i kör, skapa och utvecklas tillsammans vid det internationella orkester- och körlägret Side by Side by El Sistema.

Lägret är en del av Göteborgs 400-årsjubileum där vi tillsammans med barn och unga från hela världen firar med massor av glädje och kreativitet hela vägen fram till jubileumsåret 2021, och långt därefter. Genom musiken bygger vi broar mellan människor, kulturer och kontinenter.

Medverkande


Musiker ur Göteborgs Symfoniker


Göteborgs Symfonikers Vokalensemble Ensemble

Göteborgs Symfonikers Vokalensemble består av tolv skickliga, hängivna och yrkesverksamma sångare som kommer att utgöra en aktiv kärna i Göteborgs Symfoniska Kör med ambitionen att utforska körsångens konstnärliga möjligheter. Förutom verksamheten med Göteborgs Symfoniska Kör som ger ett flertal konserter med Göteborgs Symfoniker varje säsong framträder ensemblen också på egen hand med varierade program som visar dess bredd och mångsidighet.


Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!