Göteborgs Konserthus Skolkonsert: På väg

Evenemanget har ägt rum. Stora scenen intas av 100 barn och unga från olika delar av världen tillsammans med Göteborgs Symfoniker… För barn 7-9 år.

Speltid ca: 45 min ingen paus Scen: Stora salen
Fri entré, platsbokning

Evenemanget har ägt rum

Stora scenen intas av upp emot 100 barn och unga från olika delar av världen som tillsammans med Göteborgs Symfoniker kommer att presentera något aldrig tidigare skådat…

”Ibland, när jag går på stan och ser alla människor, då undrar jag – vart är alla på väg?” Vi har lyssnat på sånger och berättelser från barn och nästan vuxna som bor i vår stad. Det bästa vi kan erbjuda blandar vi med det bästa de kan erbjuda och tillsammans siktar vi mot en föreställning likt Till fots som vi gjorde 2017.

Föreställningen har gjorts i samarbete med Polhemsgymnasiet, Folkhögskolan i Angered med The Music College,  Bräckegymnasiet Språkintroduktion, Bagaregårdsskolan och Långmosseskolan.

För åldrarna 7-9 år (lågstadiet)

För att så många som möjligt ska få uppleva våra populära skolkonserter så vill vi påminna dig om att din bokning är bindande. Justeringar i bokningen kan göras fram till senast 30 dagar innan konserten – glöm inte ange ditt ordernummer när du kontaktar oss så att allt blir rätt. Ej avbokat eller uteblivet besök debiteras med 500 kr. Om du undrar över någonting så är du välkommen att kontakta oss på biljett@gso.se eller på telefon 031-726 53 00.

Volvo är stolt partner till alla Göteborgs Symfonikers barn- och familjekonserter. 

Medverkande


Katarina Andreasson dirigent

Relaterade klipp
Till fots

En musikberättelse med Symfonikerna och en stor barnkör om att lämna det som en gång var ”hemma”.

Frågor? Hör av dig till biljettkontoret