Stäng
Meny
tor
1
jan
Kl 00.00

The 1974 Tribute to ABBA - The Greatest Hits Tour

Nostalgi och eufori med musikaliska pärlor ur ABBAs rika katalog

The 1974 Tribute to ABBA - The Greatest Hits Tour

Nostalgi och eufori med musikaliska pärlor ur ABBAs rika katalog

Evenemanget är inte längre aktuellt

Konserten är flyttat från den 6 november 2020. Köpta biljetter gäller till det nya datumet och du som besökare behöver inte göra något. Om du inte kan gå på det nya datumet erbjuder arrangören återköp fram till den 4 augusti 2020.

Hälsning från arrangören:

Hej ABBA-älskare!
Covid-19 (Corona) har väl knappast undgått någon och vår bransch (underhållningsbranschen) är tyvärr väldigt hårt drabbad! Men eftersom säkerheten alltid går först och vi dessutom har ett utländskt band så har det blivit nödvändigt att flytta fram turnén ett år. På så sätt skyddar vi oss och dig mot dessa tråkiga förutsättningar och blickar istället fram emot ett enormt ABBA-party nästa höst! Vi hoppas och tror att du förstår och att vi ses då!

I över två decennier har de brittiska medlemmarna i the 1974 tribute to ABBA turnérat runtom i världen och spelat ABBAs oförglömliga hits. Nu är det klart att de kommer tillbaka till Sverige för en omfattande turné hösten 2020. Under 23 kvällar kommer de blanda musikaliska pärlor ur ABBAs rika katalog med nostalgi och eufori. Tillsammans har medlemmarna i bandet en imponerande samling musikaliska meriter som sträcker sig alltifrån Sir Tom Jones till Blur, Stereophonics till Lisa Stansfield, Cat Stevens till Shania Twain.

Åldersgräns 13 år

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!