Stäng
Meny
sön
3
Nov
Kl 19.30

Tinariwen

Ökenbluesbandet från Mali som samarbetat med Bono.

Tinariwen

Ökenbluesbandet från Mali som samarbetat med Bono.

Grammy-belönade ökenbluesbandet Tinariwen från Mali startades i ett flyktingläger i Libyen i slutet av 1970-talet men återvände till norra Mali när striderna upphört.

Tinariwen har bland annat samarbetat med Bono, Robert Plant och Carlos Santana. Musik man inte kan sitta still till! Eller som Göteborgs-Posten beskriver det: ”Musik invirad i ett oemotståndligt, indigofärgat paket av nomadisk, rebellisk rock’n roll med suggestivt monotona rytmer, djupblå melodier och sånger som andas djup saknad men också positiv ilska och energi.”

30% rabatt för abonnenter

Du som är abonnent i Göteborgs Konserthus säsongen 2019-2020 har 30% rabatt på ordinarie biljettpris. Boka via din webbprofil, där du även hittar fler förmånliga erbjudanden.

En del av Världen i Konserthuset

Under vinjetten Världen i Konserthuset hittar du konserter med artister från när och fjärran. Traditionell folkmusik, modernt etnosväng och gränslösa kombinationer som sjuder av energi! Missa inte heller abonnemanget Världen i Konserthuset – fyra handplockade fredagskonserter med 30% rabatt per konsert och ännu fler fina förmåner.

Medverkande


Ibrahim Ag Alhabib


Hassan Ag Touhami


Abdallah Ag Alhousseyni


Eyadou Ag Leche


Said Ag Ayad


Elaga Ag Hamid


Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!