Stäng
Meny
sön
24
Nov
Kl 11.00

Yogakonsert: Mörker

Välkommen att lyssna med hela kroppen i detta yogapass med Yoga Lene, till livemusik med musiker från Göteborgs Symfoniker.

Yogakonsert: Mörker

Välkommen att lyssna med hela kroppen i detta yogapass med Yoga Lene, till livemusik med musiker från Göteborgs Symfoniker.

Ett yogapass till livemusik med musiker från Göteborgs Symfoniker under ledning av Lene Skomedal, Yoga Lene. Denna gång dyker vi rakt in i höstmörkret och känner efter vad som finns där. Vi praktiserar ren yinyoga med bara sittande och liggande positioner. Ta med din tjockaste yogamatta eller extra underlag för större mysfaktor. Strumporna får du gärna behålla på och ta med en filt och/eller kudde om du vill. 

Musikern och yogaläraren Lene Skomedal tar dig närmare musiken och människorna bakom den, samtidigt som hon guidar dig genom ett härligt yogapass. Passen är uppbyggda efter musiken, som spelas av Göteborgs Symfonikers egna yogakvartett, bestående av Terje Skomedal och Joel Nyman på violin, Tuula Fleivik Nurmo altfiol och Oscar Sokk Kleväng cello.

Yogakonserterna har olika teman och musik och bjuder på en unik upplevelse varje gång. Välkommen att lyssna med hela kroppen.

Ta med yogamatta

Ta med dig din egen yogamatta eller valfritt underlag så guidar vi dig till välbefinnande och flödande energi i Konserthusets avstressande miljö. Du behöver inga förkunskaper och det finns rörelser för alla oavsett om du vill ta det lugnt eller bli utmanad.

Läs-tips!

”Yogan gjorde att hornisten Lene Skomedal praktiskt taget fick tillbaka livet. Nu reser hon från scen till scen över Europa för att lära andra musiker att stärka fysiken och minska stressen genom att bemästra andning och rörelse.”

Läs hela artikeln i Opus Magasin

Medverkande


Musiker ur Göteborgs Symfoniker


Yoga Lene


Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!