Stäng
Meny
sön
22
Nov
Kl 11.00

INSTÄLLT: Yogakonsert: Jul

Köpta biljetter kommer att betalas tillbaka

INSTÄLLT: Yogakonsert: Jul

Köpta biljetter kommer att betalas tillbaka

Evenemanget är inte längre aktuellt

På grund av hårdare restriktioner är denna konsert inställd. Har ni köpt biljett online kommer pengarna att sättas tillbaka på det kort ni betalade dem med. Har ni köpt dem på annat sätt kommer ett presentkort att mejlas till er. Presentkortet kan användas som betalmedel i Konserthuset eller på gso.se. Det går även att lösa tillbaka mot pengar – detta måste dock ske på biljettkontoret under ordinarie öppettider.

Mer information om att ställa in/flytta evenemanget finns här.

Missa inte det fina konsertutbudet på GSOplay. Där hittar du också en mängd andra fina konserter, intervjuer och klipp.

——————————

Ett härligt yogapass till livemusik med musiker från Göteborgs Symfoniker, alla nivåer är välkomna. Dagens tema: om att hitta stillheten och andetaget när julstressen sätter i gång, och viktigheten av att låta vilan alltid få ta plats. Den här gången kommer du få uppleva mycket grundande och återhämtande yinyoga med bara sittande och liggande positioner. Ta med din tjockaste yogamatta eller extra underlag för större mysfaktor. Strumporna får du gärna behålla på och ta med en filt och/eller kudde om du vill.

Musikern och yogaläraren Lene Skomedal tar dig närmare musiken och människorna bakom den, samtidigt som hon guidar dig genom ett härligt yogapass. Passen är uppbyggda efter musiken, som spelas av Göteborgs Symfonikers egna yogakvartett, bestående av Terje Skomedal och Joel Nyman på violin, Tuula Fleivik Nurmo altfiol och Oscar Sokk Kleväng cello.

Yogakonserterna har olika teman och musik och bjuder på en unik upplevelse varje gång.

Du behöver inga förkunskaper och det finns rörelser för alla oavsett om du vill ta det lugnt eller bli utmanad.

Inför ditt besök

Vi gör allt vi kan för att du ska få ett tryggt besök hos oss i Konserthuset. Vi följer hela tiden Folkhälsomyndighetens och Västra Götalandsregionens rekommendationer och anpassar oss efter dessa. Mer information hittar du här.

Medverkande


Yoga Lene Yogainstruktör


Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!