Stäng
Meny

Angående coronaviruset Covid-19

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och instruktioner från vår ägare, Västra Götalandsregionen, när det gäller antal personer i publiken och vi anpassar noga alla våra rutiner för att skapa en trygg och säker miljö för både besökare och personal.

Till exempel kan vi ha anpassat konserters program och tagit bort pausen. Pandemins utveckling i artisternas hemländer kan också påverka programutbudet. För uppdaterad information om berörda konserter och evenemang, se respektive konsert i konsertkalendariet. För mer information se folkhälsomyndigheten.se.

Biljettkontoret är stängt för besök

Biljettkontoret är stängt för besök men finns på telefon vardagar kl 12.00-18.00 (031-726 53 00) och via e-post (biljett@gso.se). Semesterstängt 27 juni-9 augusti.

Information till dig som köpt biljett till påverkat event

Vi återkommer så snart vi kan med detaljinformation till er som har köpt biljetter till berörda evenemang med information kring köpet och vad som gäller kring till exempel nya datum, byten och kompensation. Det är högt tryck på biljettkontoret och vi hoppas att ni kan ha överseende med att det kan ta extra lång tid att få svar.

Varför påverkas evenemang olika?

På Göteborgs Konserthus har vi både evenemang arrangerade av Göteborgs Symfoniker och evenemang där vi hyr ut våra lokaler till externa aktörer. De externa aktörernas evenemang ligger utanför vår verksamhet och besluten om ett evenemang ställs in eller flyttas fram är deras. Detsamma gäller med återbetalning. För att få information om vad som gäller just din bokning, vänligen se respektive konsert i kalendariet.

Köpvillkor biljetter & abonnemang

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!