Stäng
Meny

Angående coronaviruset Covid-19

Observera att biljettkontoret är stängt för besök men vi finns på telefon vardagar kl 12.00-18.00 (031-726 53 00) och via e-post (biljett@gso.se).

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer angående coronaviruset covid-19. Det påverkar både enstaka evenemang och konserter i abonnemang. För uppdaterad information om berörda konserter/evenemang, se resp konsert i konsertkalendariet.

För mer information se folkhälsomyndigheten.se.

Information till dig som köpt biljett till påverkat event

Vi återkommer så snart vi kan med detaljinformation till alla er som har köpt biljetter till de berörda konserterna/evenemangen med information kring köpet och vad som gäller kring till exempel ersättningsföreställningar, byten och kompensation. Det är högt tryck på biljettkontoret och vi hoppas att ni kan ha överseende med att det kan ta extra lång tid att få svar.

Varför påverkas evenemang olika?

På Göteborgs Konserthus har vi både konserter arrangerade av Göteborgs Symfoniker och evenemang där vi hyr ut våra lokaler till externa aktörer. De externa aktörernas evenemang ligger utanför vår verksamhet och besluten om ett evenemang ställs in eller flyttas fram är deras. Detsamma gäller med återbetalning. För att få information om vad som gäller just din bokning, vänligen se respektive konsert i kalendariet.

Med blicken mot en ny konsertsäsong

Samtidigt som vi hanterar det rådande läget siktar vi mot hösten och en ny konsertsäsong, som offentliggörs fredag 3 april kl 11.00. Hoppas att ni vill blicka framåt tillsammans med oss!

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!