Publicerat 12 augusti 2008 Tidsfördriv - malt eller smalt

Nu närmar vi oss avfärd för repetition i Usher Hall.

Undertecknad har kikat lite på Edinburgh där det råder festivalyra. Dels International Festival där GSO ingår, samt Fringe Festival som är c:a 2000 olika teater och komediframträdanden på gator torg och scener runt om i staden.

It’s crazy!

Men kul är det. Undertecknad hann också springa in i en butik tillsammans med några vänner och köpa lite god whisky. De hade lite tunt i lagret på grund av nämnda festival och jag fick ta en god sort, men inte den Godaste. 5 minuter senare promenerar vi förbi en butik som har den Godaste inne i lager. Jag lyckas till min förvåning få butiksägaren att BYTA in den jag köpt i en annan affär, få lägga en pund i mellanskillnad och knata ut med den Goda whiskyn i väskan. Only in Scotland! Trevliga butiker och god maltwhisky.

whisky

Någon som föredrog ordet SMALT istället för MALT var vår fantastiska oboist Mårten Larsson. När vi andra huttrade i regnet utanför vårt logement kom en frisk fläkt indundrande från en löptur. Kanske behövs det för att orka med att spela ett så tajt schema som turnén innebär.

jogger

Nog om detta. På med skjorta nu och iväg till Usher Hall!

Vi skrivs!

/ Måns Pär Fogelberg