Lediga tjänster Jobba med oss i Göteborgs Konserthus

Söker du lediga jobb? Här kan du läsa mer om hur det är att jobba med oss i Göteborgs Symfoniker AB - vem vet, kanske hittar du en ledig tjänst som passar just dig.


Om Göteborgs Symfoniker AB

Göteborgs Symfoniker är Sveriges Nationalorkester och Västra Götalandsregionens ledande musikinstitution. Från basen i den unika byggnaden Göteborgs Konserthus drivs verksamheten av kärleken till musiken och ambitionen att ge publiken konstupplevelser i världsklass – oavsett om det sker i Göteborgs Konserthus, under orkesterns internationella turnéer och regionala gästspel eller via GSOplay.

Göteborgs Symfoniker AB är ett helägt dotterbolag inom Västra Götalandsregionen. I organisationen ryms en orkester, en vokalensemble, ett gediget utbud av publikupplevelser, en bred ungdomsverksamhet och mycket, mycket mer. Vi arbetar med såväl egna som externa arrangemang, året runt och strävar alltid efter att erbjuda konstnärliga upplevelser i världsklass.

I vår vardag möts ca 170 fastanställda, varav 109 orkestermusiker och 12 deltidsanställda korister, och många projekt- och timanställda. Bland kollegorna finns allt ifrån professionella musiker till podietekniker, producenter, kommunikatörer, foajé- bar- och restaurangpersonal. Oavsett vilken tjänst du söker kommer du möta människor som arbetar passionerat för att utveckla Göteborgs Symfoniker och Göteborgs Konserthus.

Läs mer om organisationen

Dina förmåner som vår kollega

  • Historiskt förankrade och först med det nya: Hos oss arbetar du i ett kulturminnesmärkt hus där musiken flödar och du är del i att sprida extraordinära musikupplevelser.
  • Arbetsplats med gemenskap: Våra anställda är vår viktigaste tillgång och vi strävar därför efter att erbjuda en miljö där vi kan vara modiga, passionerade, arbeta gemensamt, ha en stark kommunikation och briljera i våra resultat.
  • Hälsa i fokus: Vi värdesätter och prioriterar arbetsmiljö- och hälsofrågor. Alla anställda har friskvårdbidrag och tillgång till massage, osteopat och träningspass i huset.

Vår arbetsplatskultur

Göteborgs Symfoniker har en lång och spännande historia, men blickar alltid framåt och strävar efter perfektion i alla delar. Hela vår verksamhet genomsyras av våra värdeord: mod, passion, kommunikation, briljans och gemenskap.

För oss betyder det till exempel att varje person får utrymme att utvecklas, tillsammans med kollegor från hela världen, och att vi värnar om att skapa gemensamma upplevelser som gör tillvaron större och bättre för fler.

Våra anställda är vår största tillgång. Här kan du läsa mer om några av dina potentiella kolleger.