För pedagoger Introducera eleverna till klassisk musik

Här finns material för dig som vill introducera dina elever till klassisk musik, förbereda dem inför en skolkonsert eller samla ihop upplevelsen efteråt.

Boka skolkonsert

Introducera eleverna till klassisk musik! Här finns material för dig som vill introducera dina elever till klassisk musik, förbereda dem inför en skolkonsert eller samla ihop upplevelsen efteråt.

Ta del av våra skolutskick

Anmäl dig till våra skolutskick och var först med att boka platser till våra populära skolkonserter.

Boka kostnadsfria konsertupplevelser

Ta med dina elever på konsert! Göteborgs Symfoniker spelar för barn i alla åldrar, både i mysiga Stenhammarsalen och mäktiga Stora salen. Och det kostar inte en endaste krona.

Skolkonserter
Ung musiker spelar violin, flera unga musiker syns bakom och vid sidan av henne.

Utveckla ditt spelande och din röst hos oss

Musiker ur Symfonikerna, professionella pedagoger och sångare peppar dig i Konserthuset - garanterade energiinjektioner där du lär känna ännu fler människor som älskar musik.

Spela & sjung hos oss
Undrar du något?

Skolklasser möts upp av publikvärdar som hjälper till att hålla avstånd mellan grupperna i foajén och placerar respektive klass/sällskap på ett eget område i salongen. Flera ingångar till konsertsalen används för att minska risken för möten mellan skolor/klasser. Här kan du läsa mer om hur vi arbetar för att göra ditt besök hos oss så tryggt och säkert som möjligt.


Nej, just nu går det inte att äta medhavd matsäck i Konserthuset.


Kontakta oss Hör av dig till biljettkontoret