Hyr Konserthuset En förstklassig inramning på ditt event i attraktiva lokaler

I Göteborgs Konserthus får du en förstklassig inramning på ditt event i attraktiva lokaler med idealiskt läge vid Götaplatsen. Stora sällskapsytor i en tidlös svensk design gör ditt arrangemang till något alldeles extra.

Vi har erfarenhet av alla typer av arrangemang, från stora konserter och kongresser till mindre framträdanden och företagssammankomster. Grupper från 40 till 1200 personer samlas hos oss och vi skräddarsyr gärna unika lösningar för varje evenemang utifrån era önskemål.

Varmt välkomna till oss på Göteborgs Konserthus!

Samtliga priser är angivna exklusive moms och gäller bokningar som har genomförandedatum fram till och med 31 december 2022.

Bokning & frågor

Kontakta oss

event@gso.se


Stora salen

Stora salen är ett storslaget rum världsberömt för sin fina akustik. Det är en uppskattad och attraktiv lokal för konserter, men också för många andra sorters arrangemang så som konferenser, bolagsstämmor och andra företagsevenemang.

Stora salen har 1220 platser i biosittning, 200 kvadratmeter scenyta och tillgång till loger och omklädningsrum. Garderob finns både med och utan bemanning. I anslutning till Stora salen hittar ni Götaplatsfoajén med fina möjligheter till mingel, mat och dryck i samband med ert evenemang.


Stenhammarsalen

Stämningsfulla Stenhammarsalen är vackert dekorerad med träintarsia. Salen kan växla mellan vardagsrum, konferensrum, klassrum och teater och den passar perfekt för mindre konserter, seminarier och konferenser.

I Stenhammarsalen finns 380 platser i biosittning, 60 kvm scenyta och tillgång till loger. Stenhammarsalen har en egen foajé med garderob. Vid event och konferenser erbjuder vi gärna mat och dryck i Stenhammarfoajén efter era önskemål.


Viktor Rydbergssalen

Viktor Rydbergssalen är mötesrummet med salongskänsla som samtidigt är fullt utrustat för konferens. Rummet är lika lämpat för koncentrerade möten som för mindre föreläsningar och konserter. Viktor Rydbergssalen är det perfekta alternativet för mindre möten och möbleras utifrån era önskemål.

Här finns plats för upp till 40 platser och Viktor Rydbergssalen har egen entré och garderob.


Garderobshallen

Garderobshallen är det första besökaren möter efter att ha kommit in genom Konserthusets entrédörrar på Götaplatsen. Det är en flexibel och stämningsfull lokal som möbleras efter behov. Passar perfekt för mässor, konferenser, mingelaktiviteter och mindre konserter.

Garderobshallen är 500 kvadratmeter stor och dess tillgänglighet och klassiska utformning bidrar till fina möjligheter att skapa helt unika evenemang.


Götaplatsfoajén

Götaplatsfoajén är en unik mingelyta med panoramafönster och balkong med strålande utsikt över Götaplatsen. Götaplatsfoajén ligger i anslutning till Stora salen. Här anordnar vi allt från mingel och middagar till utställningar, frukostmöten och presskonferenser.

I Götaplatsfoajén anordnar vi sittande middagar med upp till 100 gäster eller mingel i både små och stora format. I samband med ditt evenemang i Stora salen blir Götaplatsfoajén guldkanten på arrangemanget. Här finns plats för att bygga upp en scen för önskad underhållning och Konserthusets restaurang levererar mat och dryck till era gäster.


Restaurangen

Konserthusets restaurang bjuder på en förstklassig upplevelse och levererar mat och dryck till alla husets evenemang, så väl i restaurangdelen som i husets samtliga foajébarer.

Vår omtyckta À la carte-restaurang har 48 sittplatser och är öppen i samband med konserter i Stora salen. Restaurangen kan vid förfrågan abonneras för enskilda sällskap och är både Svanen- och KRAV-märkt.

Vy över restaurangen med runda bord, vita dukar och vacker dukning.