Göteborgs Konserthus Lokalhyra Garderobshallen

Garderobshallen är det första besökaren möter efter att ha kommit in genom Konserthusets entrédörrar på Götaplatsen. Det är en flexibel och stämningsfull lokal som möbleras efter behov. Passar perfekt för mässor, konferenser, mingelaktiviteter och mindre konserter. Hallen är 500 kvadratmeter stor och dess tillgänglighet och klassiska utformning bidrar till fina möjligheter att skapa helt unika evenemang.

Mässa/konferens/evenemang utan biljettförsäljning

Samtliga priser gäller evenemang i Garderobshallen i Göteborgs Konserthus, är angivna exklusive moms och gäller till och med 31 december 2023.

Lokalhyra

Heldag, 8 timmar: 50 000 kr
Halvdag, 4 timmar: 32 000 kr

I priserna ingår

  • En platsansvarig som finns tillgänglig under hela hyrestiden.
  • Viss möblering efter evenemagstyp och enligt överenskommelse.
  • Bemanning av all foajépersonal som till antal fastställs av Konserthuset.
  • Städ före och efter hyrestiden.

Hyran avser 8 timmar för heldag och 4 timmar för halvdag Hyrtiden avser den totala tid hyresgästen har tillgång till Konserthuset, inkl. in och utlast.  Timmar utöver 8 för heldag och 4 för halvdag debiteras med 2 000 kr per påbörjad timme.   I lokalhyran ingår totalt 2 timmars mötestid, som till exempel visning på Konserthuset eller planering via telefon, timmar utöver dessa 2 timmar debiteras med 500 kr per timme. Hyra av teknik, tekniker och annan utrustning fås på offert.

Bokningsförfrågan

Varmt välkommen med din bokningsförfrågan till event@gso.se.

Preliminärbokningar görs kostnadsfritt, en slutlig bokning behöver göras inom 4 veckor efter preliminärbokningen. Därefter faller den preliminära bokningen automatiskt ur systemet.

Kontakta oss

event@gso.se


Titta in i Garderobshallen

 

Gör ditt arrangemang till något alldeles extra

Få en förstklassig inramning på ditt event i attraktiva lokaler med idealiskt läge vid Götaplatsen. Stora sällskapsytor i en tidlös svensk design gör ditt arrangemang till något alldeles extra.

Hyra Konserthuset