För företag Möjligheternas hus för ditt företag

Fördjupa relationer till dina kunder och samarbetspartners eller skapa nya kontakter i en annorlunda och avspänd miljö. Eller varför inte förlägga ett eget evenemang i någon av Konserthusets lokaler, på toppen av Avenyn? Det blir ett annorlunda event med närheten till musiken som dina gäster sent kommer att glömma.

Konserthuset är möjligheternas hus för ditt företag. Fördjupa relationer till dina kunder och samarbetspartners eller skapa nya kontakter i en annorlunda och avspänd miljö. Eller varför inte förlägga ett eget evenemang i någon av Konserthusets lokaler, på toppen av Avenyn? Det blir ett annorlunda event med närheten till musiken som dina gäster sent kommer att glömma.


Bli partner till Sveriges Nationalorkester

Göteborgs Symfoniker berör och engagerar människor världen över. Att samarbeta med oss är en unik och inspirerande möjlighet för ditt företag att sprida ert varumärke både lokalt och globalt.

Partners & samarbeten

Hyr Konserthuset

Göteborgs Konserthus ger ditt event en unik inramning med idealiskt läge vid Götaplatsen. Välj vilken del av huset du vill hyra och arrangera konserter, föreläsningar eller konferenser för mellan 40 och 1200 personer.

Mer om lokalerna & priser

Gå på konsert tillsammans

Att gå på konsert tillsammans kan vara ett sätt att landa efter en arbetsdag, ladda batterierna inför en projektstart eller ett sätt att lära känna nya kunder. I Göteborgs Konserthus kan ni uppleva musik av alla typer av genres nästan varje dag året runt. Passa på att landa i baren eller restaurangen när ni ändå är på plats i den vackra trettiotalsmiljön.

Se aktuellt konsertutbud