Stäng
Meny

Abonnemang 2017-2018

Med ett konsertabonnemang har du en rad upplevelser att se fram emot, bättre pris än om du köper till ordinarie biljettpris och garanterad plats på konserter som snabbt blir utsålda. Dessutom får du andra musikintresserade att dela upplevelserna med, har egen stol i salongen och får ännu fler förmåner.

Du som redan är abonnent: glöm inte att teckna om ditt abonnemang senast den 14 maj för att behålla samma stol som du har nu.

Läs mer och boka

Titta på hälsningar från artisterna

Vi är många som ser fram emot säsong 2017-2018, inte minst de artister som gästar Göteborgs Symfoniker. Kika på deras hälsningar till publiken!

Titta på hälsningarna

Värva en abonnent och få värdecheck på 250 kr

Kanske har du vänner, kolleger eller släktingar som kan behöva släppa taget om vardagen ibland och tanka depåerna med energifyllda, avslappnande och oväntade musikupplevelser?

Läs mer

Abonnemang 2016-2017

Som abonnent i serierna säsongen 2016-2017 har du fortfarande konserter att se fram emot.

Läs mer

Prova på-abonnemang

Prova på-abonnemang är prisvärda konsertserier riktade till nybörjare som är nyfikna på klassisk musik. Serierna innehåller tre konserter med förträffar. Vid två av förträffarna berättar en musiker ur Symfonikerna om orkestern och sitt instrument. Den tredje träffen är en guidad rundvandring i Konserthuset.

Läs mer

Nyhetsbrev

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbreven så får du information och erbjudanden från Göteborgs Konserthus direkt i din mailbox en till två gånger per månad.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev