Stäng
Meny

Vilket konsertpaket väljer du?

Med ett abonnemang i Göteborgs Konserthus är allt paketerat och klart. Du får en rad upplevelser att se fram emot, bättre pris än om du köper till ordinarie biljettpris och ännu fler förmåner. Välj det konsertpaket som passar dig bäst och låt oss se till att du får musikstunder i världsklass. Om och om igen.
Välj bland säsongens alla konsertpaket

Tips: Fem klassiska konserter för 1830 kr

I orkesterserie Liten får du uppleva fem konserter under säsongen med berömda symfonier, magiska orkesterverk och älskad musik. Introduktionerna en timme innan konsertstart kan vara ett sätt att komma ännu närmare musiken. Vilken veckodag smäller högst för dig?

Välj din veckodag

Tips: Åtta klassiska konserter för 2540 kr

Orkesterserie Mellan bjuder på åtta konserter med Göteborgs Symfoniker och gästande orkestrar. Programmet är fullmatat av musik som får känslorna att svämma över – stora symfonier och odödliga klassiker med solister och dirigenter i världsklass. Lär dig mer om tonsättarna och musiken på introduktionerna en timme innan konsertstart.

Välj ditt konsertpaket

Tips: 3 familjekonserter för 430 kr (barn 210 kr)

Välj Familjeserien och låt hela orkestern spela för hela familjen – tre magiska helgkonserter i pampiga Stora salen för alla sorters musikälskande öron!

Välj Familjeserien

Tips: 4 konserter med världsmusik för 730 kr

Abonnemanget Världen i Konserthuset ger dig fyra handplockade fredagskonserter med artister från när och fjärran. Traditionell folkmusik, modernt etnosväng och gränslösa kombinationer som sjuder av energi! Kom i rätt stämning med DJ Said som spelar i foajén före konserterna och ladda batterierna i baren.

Välj världsmusikpaketet

30% rabatt

Tysk synthmusik och electronica, magisk fantasy och en hyllning till Björk. Räkna med episka upplevelser när kända och älskade publikfavoriter möter klassisk musik i konserterna Kosmische Musik, Sagas och A tribute to Björk: Emotional landscapes. Säkra din plats till de tre konserterna och få 30% rabatt.

Säkra din plats här

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev

Välj vilka listor du vill prenumerera på:


Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Jag vill prenumerera på nyhetsbrev