Stäng
Meny

Vi längtar efter dig!

Musikälskare har samlats i Göteborgs Konserthus sedan 1935. Säsongen 2020-2021 kommer inte att kunna bli precis som vi tänkt oss, men vi gör allt vi kan för att ge dig fantastiska musikupplevelser ändå.

Ett abonnemang i funkispärlan vid Götaplatsen ger dig oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris och ännu fler förmåner. Dessutom möter du många andra musikintresserade att dela upplevelserna med – vanligtvis på plats i Konserthuset men även digitalt via GSOplay.

Förändringar i konsertsäsongen

Vi kommer att behöva anpassa konsertsäsongen beroende på Folkhälsomyndighetens rekommendationer, beslut från Västra Götalandsregionen och hur corona-pandemin utvecklar sig i omvärlden. De abonnemangskonserter som ställs in på grund av restriktionerna ersätter vi så klart och blir det aktuellt med byte av datum ser biljettkontoret till att du som är abonnent eller köpt biljett blir informerad. Den senaste informationen hittar du alltid här på hemsidans abonnemangssidor och i konsertkalendariet.

När vi börjar öppna upp för publik gör vi det troligtvis för ett så begränsat antal att vi inte kommer att kunna erbjuda er abonnenter plats på de stolar ni köpt. Så klart kompenseras ni för de konserter som berörs och ni har förtur till de biljetter som släpps.

Förtur till biljettsläpp

Nästa biljettsläpp planeras till 27 februari kl 11 och gäller konserter i perioden 28 mars-6 juni. Du som är abonnent har online-förtur till biljetterna via din webbprofil med start den 26 februari kl 11.00. Behöver du hjälp? Kontakta biljettkontoret: 031-726 53 00, biljett@gso.se.

Vi har tre abonnemangstyper med oändliga möjligheter

Klassiska abonnemang

Här sitter du tryggt i famnen på de stora mästarna – musik framförd av Göteborgs Symfoniker och världens främsta solister.

LÄS MER

Tema-abonnemang

Tilltalas du av någon särskild genre? Vill du ha jazz, familjekonserter, eller kanske världsmusik? Ta en titt på våra Tema-abonnemang.

LÄS MER

Premium-abonnemang

För klassiska finsmakaren som inte vill missa något. Guld- och silverabonnemangen har exklusiv tillgång till hela orkestersäsongen.

LÄS MER

Klassiska abonnemang med stor orkester

Här sitter du tryggt i famnen på de stora mästarna – musik framförd av Göteborgs Symfoniker, gästande orkestrar och världens främsta solister. Ju större abonnemang, desto högre rabatt och fler förmåner. Heltidsstudenter betalar halva priset! Abonnemangen gäller säsong 2020-2021, med start till hösten.

Litet

5 konserter
fr. 1360 kr
20% rabatt per konsert
 • Egen stol
 • Förtur till biljettsläpp
 • 15% rabatt på lösbiljetter
 • 20% rabatt på utvalda temaabonnemang
Välj veckodag i nästa steg

Mellan

8 konserter
fr. 1900 kr
30% rabatt per konsert
 • Egen stol
 • Förtur till biljettsläpp
 • 15% rabatt på lösbiljetter
 • 20% rabatt på utvalda temaabonnemang
 • GSOplay Premium 1 år
Välj veckodag i nästa steg

Stort

13 konserter
fr. 2650 kr
40% rabatt per konsert
 • Egen stol
 • Förtur till biljettsläpp
 • 15% rabatt på lösbiljetter
 • 20% rabatt på utvalda temaabonnemang
 • GSOplay Premium 1 år
 • Kostnadsfria konsertbyten
Välj veckodag i nästa steg

Temaabonnemang med spännande inriktningar

Tilltalas du av någon särskild genre? Vill du ha jazz eller kanske världsmusik? Vill du gå med hela familjen eller lära dig mer om klassisk musik? Då har du hittat rätt. Abonnemangen gäller säsong 2020-2021, med start till hösten.

3
TILLFÄLLEN

Familjeabonnemanget

Hela orkestern spelar för hela familjen! Tre storslagna helgkonserter i Stora salen för musikälskande öron. Pris: från 330 kr

4
TILLFÄLLEN

Nefertiti på Konserthuset

Jazz och gränsöverskridande musik med stjärnor i ett tätt format, i samarbete med Jazzföreningen Nefertiti. Pris: från 840 kr

4
TILLFÄLLEN

Världen i Konserthuset

Fredagsgroove med traditionell folkmusik, modernt etnosväng och gränslösa kombinationer. Pris: från 560 kr

6
TILLFÄLLEN

Pionjär-abonnemanget

För nyfikna! Samtida konstmusik i skön kombination med film, audiovisuella element, konst och drama. Pris: från 750 kr

9
TILLFÄLLEN

Kammarabonnemanget

Här kommer du riktigt nära den klassiska musiken, internationella artistprofiler och musiker ur Göteborgs Symfoniker. Pris: från 1260 kr

6
TILLFÄLLEN

Klassisk kuriosa

Ger dig fantastiska berättelser ur musikhistorien i föreläsningar av Erik Risberg, tidigare pianist i Göteborgs Symfoniker. Pris: från 790 kr

Premiumabonnemang med extra allt

För den klassiska finsmakaren som inte vill missa något. Premiumabonnemangen har exklusiv tillgång till hela orkestersäsongen 2020-2021, med start till hösten.

25
TILLFÄLLEN

Silver-abonnemanget

Du får tillgång till säsongens alla klassiska orkesterkonserter – en mängd höjdpunkter för dig som inte kan vara utan klassisk musik.

44
TILLFÄLLEN

Guld-abonnemanget

Här får ett fåtal riktigt hängivna fantaster exklusiv tillgång till säsongens samtliga orkesterkonserter, även de dubblerade!

Nyhetsbrev från GSOplay

Anmäl dig som prenumerant på nyhetsbrevet så får du information från GSOplay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera på skolutskick

Fyll i formuläret så håller vi dig uppdaterad om vilka skolkonserter vi spelar i Göteborgs Konserthus.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!