Säsongen 2022-2023 Välj ett abonnemang laddat med konsertmagi!

Ett abonnemang i Göteborgs Konserthus ger dig oförglömliga upplevelser, rabatterat biljettpris, plats på konserter som snabbt blir utsålda och egen stol i salongen. Dessutom många andra att dela upplevelserna med.

Göteborgs Konserthus har trollbundit musikälskare sedan 1935. Att koppla av och komma i stämning i den vackra funkispärlan vid Götaplatsen för att sedan bli rörd, upprymd och överväldigad av musiken hör till livets höjdpunkter. Varmt välkommen till säsong 2022-2023!

Prova på-abonnemang våren 2023

Nu finns det två prisvärda Prova på-abonnemang till försäljning! Varje abonnemang innehåller tre handplockade konserter till 25% rabatt i Göteborgs Konserthus våren 2023.


Tre abonnemangstyper – oändliga möjligheter

Samtliga abonnemang har startat för säsongen.


Klassiska abonnemang med stor orkester

Här sitter du tryggt i famnen på de stora mästarna – musik framförd av Göteborgs Symfoniker, gästande orkestrar och världens främsta solister. Ju större abonnemang, desto högre rabatt och fler förmåner. Heltidsstudenter betalar halva priset! Abonnemangen gäller säsong 2022-2023, med start till hösten.

Litet

5 konserter

från 1480 kr

Joana Carneiro i engagerad dirigentpose med ett leende på läpparna. 20% rabatt per konsert
 • Egen stol
 • Förtur till biljettsläpp
 • 15% rabatt på lösbiljetter
 • 20% rabatt på utvalda temaabonnemang
Läs mer om lilla abonnemanget

Mellan

9 konserter

från 2330 kr

Cellist blickar åt vänster med sitt instrument lutat mot axeln. 30% rabatt per konsert
 • Egen stol
 • Förtur till biljettsläpp
 • 15% rabatt på lösbiljetter
 • 20% rabatt på utvalda tema-abonnemang
 • Erbjudanden i Konserthusets serveringar
Läs mer om mellan-abonnemanget

Stort

14 konserter

från 3100 kr

Violinist blickar till höger med ett leende på läpparna och instrumentet i handen. 40% rabatt per konsert
 • Egen stol
 • Förtur till biljettsläpp
 • 15% rabatt på lösbiljetter
 • 20% rabatt på utvalda tema-abonnemang
 • Erbjudanden i Konserthusets serveringar
 • Kostnadsfria konsertbyten
Läs mer om stora abonnemanget

Tema-abonnemang med spännande inriktningar

Mångfald är nyckelordet: abonnemang med världsmusik, familjekonserter, jazz, kammarmusik, underhållande föreläsningar och orgelklanger. Tillfredsställ ditt speciella intresse eller komplettera ditt klassiska abonnemang med årets tema-abonnemang. Abonnemangen gäller säsong 2022-2023, med start till hösten.

Familje­abonnemanget
3 tillfällen

Hela orkestern spelar för hela familjen i Stora salen! Följ med på ett äventyr över land och hav, glittrande juljubel och ett gigantiskt födelsedagskalas – tre fina upplevelser för musikälskande öron av alla storlekar. Barn halva priset!

Utsålt!
Utsålt!
Världsmusik-abonnemanget
4 tillfällen

Fredagsgroove i fyra konserter med modernt etnosväng, traditionell folkmusik och gränslösa kombinationer som sjuder av energi. Missa inte DJ Said som värmer upp publiken innan dörrarna till magiska Stenhammarsalen öppnas!

Utsålt!
Utsålt!
Orgel­abonnemanget
4 tillfällen

Upplev ”instrumentens drottning” och de över 9000 orgelpiporna som får Stora salen att vibrera! Fyra organister i toppklass ger dig lördagsmusik som spänner från barock till fransk romantik, från folkmusik till nyaste nytt – allt man kan önska sig på mäktiga konserthusorgeln.

Från 1050 kr
Jazz­abonnemanget
6 tillfällen

Starta veckan på bästa sätt tillsammans med andra jazzfantaster i stämningsfulla Stenhammarsalen! Här hittar du sex laddade måndagskonserter med handplockade stjärnor i ett tätt och nära format.

Utsålt!
Utsålt!
Pionjär­abonnemanget
6 tillfällen

För dig som är nyfiken på det allra senaste. Här får du sex konserter med modern konstmusik i skön kombination med film, konst, audiovisuella element eller drama – en garanterat äventyrlig lördagskväll i Stenhammarsalen.

Från 880 kr
Kammar­abonnemanget
8 tillfällen

Här kommer du riktigt nära den klassiska musiken i åtta konserter med internationella artistprofiler och musiker ur Göteborgs Symfoniker. Sjunk ner i salongsstolen och runda av söndagen i vackra Stenhammarsalen.

Från 1280 kr
Klassisk kuriosa
6 tillfällen

Lär dig mer om klassisk musik i sex avspända föreläsningar under säsongen. Du får berättelserna bakom musiken, kunskap om kompositörerna och reflektioner från scen och salong i en skön mix. Kuriöst och nyfiket – det är vad Klassisk kuriosa handlar om. Kaffe och smörgås ingår i priset.

Från 920 kr

Premiumabonnemang med extra allt

Vill du ha allt eller extra allt? Här hittar du abonnemangen för den riktigt hängivne orkesterfantasten. Premiumabonnemangen har exklusiv tillgång till hela orkestersäsongen 2022-2023, med start till hösten.

Dina förmåner som abonnent

Läs mer om de förmåner, rabatter och gåvor som du får ta del av som abonnent i Göteborgs Konserthus.

Dina förmåner som abonnent 2022-2023