Lediga tjänster Spontanansökan

Fanns det ingen ledig tjänst som passar dig just nu? Skicka in en spontanansökan och berätta varför vi behöver dig!

Göteborgs Symfoniker är Sveriges Nationalorkester och Västra Götalandsregionens ledande musikinstitution. Från basen i den unika byggnaden Göteborgs Konserthus drivs verksamheten av kärleken till musiken och ambitionen att ge publiken konstupplevelser i världsklass – oavsett om det sker i Göteborgs Konserthus, under orkesterns internationella turnéer och regionala gästspel eller via GSOplay.

Göteborgs Symfoniker AB är ett helägt dotterbolag inom Västra Götalandsregionen. I organisationen ryms en orkester, en vokalensemble, ett gediget utbud av publikupplevelser, en bred ungdomsverksamhet och mycket, mycket mer. Vi arbetar med såväl egna som externa arrangemang, året runt och strävar alltid efter att erbjuda konstnärliga upplevelser i världsklass.

I vår vardag möts ca 170 fastanställda, varav 109 orkestermusiker och 12 deltidsanställda korister, och många projekt- och timanställda. Bland kollegorna finns allt ifrån professionella musiker till podietekniker, producenter, kommunikatörer, foajé- bar- och restaurangpersonal. Oavsett vilken tjänst du söker kommer du möta människor som arbetar passionerat för att utveckla Göteborgs Symfoniker och Göteborgs Konserthus.

Tillbaka till Lediga tjänster